| Leden aan het woord

Interviews

Interviews

Marleen Boogaard

SUPER RESULTAAT

Maak kennis met Marleen! Marleen heeft meegedaan met de Summer Kick-Off challenge en deelt haar ervaring met ons. Vertel eens Marleen, waarom heb jij meegedaan met deze challenge?

Lees het volledige interview 
Zwanger & Fit

ZWANGER & FIT

Zwanger en sporten, wel of niet?
We vroegen het aan Bo ten Hove, 26 jaar en sinds 22 april de kersverse moeder van dochtertje Bobbie.

Lees het volledige interview 
Naomi Clement

PERSONAL GOALS

Het verhaal van... Naomi Clement!
“Ik ben in juni 2020 begonnen met mezelf te verbeteren en dat is goed uitgepakt. Binnen een jaar was ik 20 kilo afgevallen, inmiddels heb ik de 25 kilo aangetikt.”

Lees het volledige interview 
Rona Marengo

PERSONAL TRAINING

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Personal Training. Lees hier waarom Rona Personal Training volgt bij FOCUS Health & Fitness.

Lees het volledige interview 
Monique Wuijster

HET NIEUWE 'NORMAAL'

Het nieuwe ‘normaal’ bij FOCUS Health & Fitness; Hoe is dat voor jou? Wij vroegen het aan Monique Wuijster, die sinds anderhalf jaar met veel enthousiasme sport bij FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge.

Lees het volledige interview 
Mayra Ringelberg

HET COMPLETE PLAATJE

‘De favoriete les van…’ We vroegen het Mayra Ringelberg. Mayra is lid van FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge sinds April 2019. Zij verhuisde van Spanje naar Bruinisse en is hier tijdelijk totdat haar nieuwe huis in Woudenberg klaar is.

Lees het volledige interview 
Michelle Hoogendoorn

ZWANGER EN SPORTEN

Zwanger en sporten; is dit mogelijk? We vroegen het Michelle Hoogendoorn, een fanatiek sportster binnen FOCUS Health & Fitness en in januari uitgerekend van haar eerste kindje.

Lees het volledige interview 
Henk Tieleman

UITLAATKLEP

'De favoriete les van…’ We vroegen het aan Henkjan Tieleman. Henkjan is sinds mei lid van FOCUS Health & Fitness Middelharnis en is meerdere keren per week te vinden in de fitness. “Ik ben altijd een fanatiek hardloper geweest, maar door een blessure aan mijn achillespees moest ik hier helaas mee stoppen."

Lees het volledige interview 
Linda Lodewijckx

DE LESSEN ZIJN SUPER

‘De favoriete les van…’ We vroegen het aan Linda Lodewijckx; Linda is sinds de opening van Focus Health & Fitness Middelharnis in maart dit jaar, lid. “Ik volg de lessen Xco, ClubPower en ClubBattle. Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk en kan ik echt niet zeggen welke mijn favoriet is."

Lees het volledige interview 
Peter Vervloed

DE MAANDAGAVOND IS HEILIG

‘De favoriete les van…’ We vroegen het de 50-jarige Peter Vervloed; Peter is ongeveer twee jaar geleden begonnen met fitness bij FOCUS Health & Fitness in Oude-Tonge. Sinds de vestiging in Middelharnis is geopend, sport hij daar. “Ik ben hartpatiënt en mag daarom niet met al te zware gewichten trainen, maar zoek daarom de uitdaging in meer herhalingen van de oefeningen."

Lees het volledige interview 
Quincy Bonafacia

KICKBOKSEN IS EEN ECHTE UITDAGING

‘De favoriete les van…’ We vroegen het Quincy Bonafacia; “Ik ben hier begonnen met voornamelijk fitness, maar heb inmiddels al heel wat groepslessen uitgeprobeerd. Eigenlijk vind ik alles leuk, in de verschillende groepslessen kom ik oefeningen tegen die ik zelf niet zo snel zou verzinnen tijdens mijn fitness rondje."

Lees het volledige interview 
Miranda Oostvogels

LOL EN GEZELLIGHEID

'De favoriete les van...' we vroegen het Miranda Oostvogels; "Ik volg onder andere Thaiboksen, Clubbattle, Strikefit en Spinning. Alle vier erg leuk, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor het boksen. Ik kan in deze les heerlijk mijn ei kwijt."

Lees het volledige interview 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Wil je van locatie wisselen, of je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring