SUPER RESULTAAT

Maak kennis met Marleen! Marleen heeft meegedaan met de Summer Kick-Off challenge en deelt haar ervaring met ons.

Vertel eens Marleen, waarom heb jij meegedaan met deze challenge?
“Ik train al heel wat jaren met veel plezier bij Achmed. Op het gebied van voeding gaat het vaak een paar maanden goed en dan verval ik weer in mijn ‘oude’ ritme. De chips en chocola zijn dan te lekker en niet te weerstaan.
Begin dit jaar, dacht ik ineens; ‘En nu is het klaar!’ Ik ben toen goed op mijn eten gaan letten en dat ging een tijdje goed. Net op het punt dat er weer een dipje dreigde en ik me afvroeg of ik wel door moest gaan, kwam de Summer Kick-Off challenge in de lucht.”

En hoe is deze challenge voor jou verlopen?
“Heel goed! Ik was natuurlijk al bezig, maar dit was net de schop onder mijn kont die ik nodig had. Ik heb gelijk doorgepakt en nog voordat de challenge officieel van start was gegaan, was ik al begonnen. Zelfs met een vakantie tussendoor was het goed vol te houden en was ik minimaal aangekomen. Ik ben er eigenlijk doorheen gefietst en heb nergens tegenop gezien.”

Hoe zag deze challenge er in het dagelijkse leven uit?
“Je krijgt een voorbeeld menu. Ik vond dat heel makkelijk, daar kon ik me aan vast houden. Wat ik niet lustte, kon ik vervangen door iets anders. Het zijn gangbare dagelijkse producten die in het menu staan, aangevuld met producten van Focus Health & Nutrition. Daarnaast is er motiverende begeleiding vanuit een trainer (in mijn geval Achmed) die je net even dat duwtje in de rug kan geven om verder te gaan.”

Waardoor is het jou gelukt om het dit keer wel vol te houden?
“Ik heb geen moment honger gehad, dus in dat opzicht is het goed vol te houden. Daarnaast gunde ik mezelf na de eerste weken weer eens per week patat en een schaaltje chips. Zo blijft het leuk en hoef ik mezelf niet alles te gaan ontzien. Anders gaat het tussen m’n oren zitten en ga ik na een tijdje weer lopen snaaien. Af en toe even uit de bocht vliegen is helemaal niet erg, zolang je jezelf daarna maar weer herpakt.”

Ben je er ook meer bij gaan bewegen?
“Jazeker! De laatste weken van de challenge ging het zelfs een beetje richting een verslaving en móest ik van mezelf zes keer per week sporten. Gelukkig zag ik snel in dat dit ook niet heel gezond was en heb ik het weer terug gedraaid naar maximaal vier keer per week.”

Waar zit voor jou het verschil in vergelijking met andere keren dat je geprobeerd hebt af te vallen?
“Ik heb nu geleerd andere keuzes te maken. Waar ik voorheen dacht als ik een mindere periode had: ‘Kom maar, ik eet het wel op’, kan ik nu denken: ‘nee, je kan niet en, en, en, je moet kiezen.’ Zo sportte ik op vakantie gewoon wat meer, zodat ik toch die cocktail kon doen later op de dag. Of ik at een heel bord sla in plaats van iets ongezonds. Zo zorg ik ook dat ik niet met een lege maag ergens heen ga waar veel eten is. “

Welke resultaten heb jij behaald met de challenge?
“Ik ben natuurlijk in januari al zelf aan de slag gegaan en in april heb ik door gepakt met de challenge. In totaal ben ik nu 10 kilo kwijt en aardig wat centimeters. Daarnaast heb ik me nog nooit zo fit gevoeld als nu.”

Oude-Tonge, 14-07-2022

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring