Nieuws - Focus Health & Fitness

| Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten

1 juli 2020.1

WE GAAN WEER OPEN!

26-06-20: Het is officieel! We mogen 1 juli onze deuren weer openen. Wat kijken wij uit naar dit moment. De opening zal samengaan met verschillende maatregelen. Lees ze zorgvuldig door in dit bericht.

Lees het volledige bericht 
Corona preps

VOORBEREIDINGEN 1 JULI

17-06-20 | Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 1 juli! De datum waarop we (hopelijk!) binnen weer open mogen.

Lees het volledige bericht 
Fitness outdoor

Buiten fitness + groepslessen

11-05-2020 | Vanaf vandaag is het mogelijk om op beide locaties buiten (op het parkeerterrein) te fitnessen en groepslessen te volgen! Om er samen met jullie een succes van te maken zijn een aantal praktische zaken belangrijk. Lees ze goed door!

Lees het volledige bericht 
Attention-readme

Protocol verantwoord buiten sporten

09-05-20 | Vanaf maandag 11 mei mogen we op beide locaties buiten van start met groepslessen! Heb jij jezelf (of je kind) aangemeld voor een van lessen? Lees dan aandachtig onderstaand protocol door wat is opgesteld door de Gemeente Goeree-Overflakkee.

Lees het volledige bericht 
Fayah

BUITENSPORT JEUGD

04-05-2020 | Deze week mogen we na overleg met de Gemeente van start met het verzorgen van buitenlessen voor de jeugd! Hoe leuk is dat! Ben jij (jeugd)lid van FOCUS, willen jouw kids meedoen, heb je een neefje/nichtje/buurjongetje/buurmeisje die het leuk lijkt om mee te doen?

Lees het volledige bericht 
cancelled 2

FOCUS EVENTS CANCELLED

24-03-2020 | Tijdens de persconferentie op 23 maart over de aangescherpte maatregelen omtrent het corona-virus, is bekend gemaakt dat het tot 1 juni niet toegestaan is evenementen te organiseren. Hierdoor hebben we helaas moeten besluiten alle geplande FOCUS evenementen te annuleren.

Lees het volledige bericht 
Home workouts

HOME WORKOUTS

23-03-20 | Weken stilzitten? Dat is geen optie! Daarom biedt FOCUS Health & Fitness sinds de tijdelijke sluiting van de sportschool vanaf 15 maart, i.v.m. het Coronavirus, verschillende opties aan om toch in beweging te blijven.

Lees het volledige bericht 
Corona alert 2

FOCUS GESLOTEN

15-03-20 | Zoals je wellicht al hebt vernomen vanuit de persconferentie die vandaag heeft plaatsgevonden betreffende het Corona virus, is er vanuit de overheid besloten dat alle sportcentra dicht moeten. Wij als FOCUS kunnen niet anders dan hier aan voldoen..

Lees het volledige bericht 
uitroepteken-rood

CORONA BELEID

13-03-20 | Het CORONA VIRUS zorgt wereldwijd voor veel onrust. Als team FOCUS willen we er alles aan doen om verspreiding van dit virus te voorkomen en zullen ons daarom houden aan de adviezen van het RIVM. Dit heeft geleid tot een aantal maatregelen.

Lees het volledige bericht 
Corona alert

CORONA UPDATE

12-03-20 | Vooralsnog blijft FOCUS op beide vestigingen GEOPEND en gaan de groepslessen door. Wel zullen er maatregelen getroffen worden. Hierover volgt zo snel mogelijk bericht. Houd de updates nauwlettend in de gaten.

Lees het volledige bericht 
Corona

CORONA

09-03-20 | Beter voorkomen dan genezen! Lees de tips, pas ze toe en FOCUS op eventuele signalen.

Lees het volledige bericht 
Flyer FOCUS on the BASICS 2

FOCUS ON THE BASICS

05-03-20 | Op 10 april starten we met FOCUS on the BASICS! Een uniek programma, speciaal ontwikkeld voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Lees het volledige bericht 
Weight lifting

WEIGHTLIFTING-WEDSTRIJDEN

26-02-20 | In juli organiseren wij in samenwerking met GO Sports 2020 twee Weightlifting-wedstrijden: Olympic Lifts (Snatch & Clean and Jerk) en Power Lifts (Squat, Bench Press & Deadlift).

Lees het volledige bericht 
Healthy-snacks

NIEUW BIJ FOCUS

17-02-20 | Houd jij ook zo van iets lekkers bij de koffie, of van een energizer na het sporten? Maar dan het liefst wel verantwoord? Probeer dan een van onze healthy snacks!

Lees het volledige bericht 
Pascalle

28-01 Aangepaste openingstijden

28-01-20 | Vandaag hebben we het verdrietige nieuws ontvangen dat onze collega Pascalle gisteravond na een periode van ziekte is overleden. Uit respect voor haar zijn vandaag op beide locaties alle groepslessen geannuleerd en zijn we alleen toegankelijk met de 24/7-tag.

Lees het volledige bericht 
Beginnerscursus Spinning OT

BEGINNERSCURSUS SPINNING

22-01-20 | Hij is er weer! Deze keer gaan we van start in Oude-Tonge!

Lees het volledige bericht 
FOCUS on FUEL

GOEDE VOORNEMENS

02-01-20 | In samenwerking met Fuel Coaching bieden we dé oplossing om het jaar goed te starten! Doe mee met FOCUS on FUEL; een 30 dagen durende sport- en voedingschallenge.

Lees het volledige bericht 
Vacature Interieurverzorgster

Vacature Interieurverzorg(st)er

30-12-19 | FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge heeft per januari 2020 een vacature voor de functie van interieurverzorg(st)er. Reageer uiterlijk 12 januari en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Lees het volledige bericht 
Kerstbal-actie

KERSTBAL-ACTIE

17-12-19 | Doe mee met de Kerstbal-actie en steun het Flakkeese initiatief Cherity Re-Use! Maak ook kans op mooie prijzen!

Lees het volledige bericht 
Openingstijden feestdagen

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

13-12-19 | Tijdens de feestdagen zijn aangepaste openingstijden van toepassing

Lees het volledige bericht 

Tijdlijn

Facebook

Event

Evenementen

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring