| Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten

Actie-Welkomstpakket

ACTIE WELKOMSTPAKKET

06-10-20 | Word lid bij en ontvang een gratis FOCUS-welkomstpakket. Wat krijg je cadeau?

Lees het volledige bericht 
Beginnerscursus Spinning

BEGINNERSCURSUS SPINNING

05-10-20 | De beginnerscursus spinning is weer terug! Pak je kans om in 6 weken begeleid te worden van de basis tot een niveau voor de reguliere lessen.

Lees het volledige bericht 
make your reservation

RESERVERING FITNESS

28-09-20 | Vanaf maandag 5 oktober is het op beide locaties verplicht een reservering te maken voor de maandag- en dinsdagavond. Dit i.v.m. dat het op deze momenten steeds drukker wordt. Flexibiliteit is fijn, maar genoeg personal space is nog fijner!

Lees het volledige bericht 
Flyer-social-media

FOCUS ON THE BASICS

02-09-20 | Op 2 oktober starten we met FOCUS on the BASICS! Een uniek programma, speciaal ontwikkeld voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Lees het volledige bericht 
Vacature interieurverzorgster

VACATURE

16-07-20 | FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge zoekt versterking! Kom jij ons helpen als Interieurverzorg(st)er? Reageer uiterlijk 26 juli en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Lees het volledige bericht 
Welkom bij FOCUS

VERSOEPELINGEN

10-07-20 | Sinds de heropening op 1 juli hebben we verschillende versoepelingen kunnen aankondigen voor beide locaties. We zetten ze op een rijtje!

Lees het volledige bericht 
1 juli 2020.1

WE GAAN WEER OPEN!

26-06-20: Het is officieel! We mogen 1 juli onze deuren weer openen. Wat kijken wij uit naar dit moment. De opening zal samengaan met verschillende maatregelen. Lees ze zorgvuldig door in dit bericht.

Lees het volledige bericht 
Corona preps

VOORBEREIDINGEN 1 JULI

17-06-20 | Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 1 juli! De datum waarop we (hopelijk!) binnen weer open mogen.

Lees het volledige bericht 
Fitness outdoor

Buiten fitness + groepslessen

11-05-2020 | Vanaf vandaag is het mogelijk om op beide locaties buiten (op het parkeerterrein) te fitnessen en groepslessen te volgen! Om er samen met jullie een succes van te maken zijn een aantal praktische zaken belangrijk. Lees ze goed door!

Lees het volledige bericht 
Attention-readme

Protocol verantwoord buiten sporten

09-05-20 | Vanaf maandag 11 mei mogen we op beide locaties buiten van start met groepslessen! Heb jij jezelf (of je kind) aangemeld voor een van lessen? Lees dan aandachtig onderstaand protocol door wat is opgesteld door de Gemeente Goeree-Overflakkee.

Lees het volledige bericht 
Fayah

BUITENSPORT JEUGD

04-05-2020 | Deze week mogen we na overleg met de Gemeente van start met het verzorgen van buitenlessen voor de jeugd! Hoe leuk is dat! Ben jij (jeugd)lid van FOCUS, willen jouw kids meedoen, heb je een neefje/nichtje/buurjongetje/buurmeisje die het leuk lijkt om mee te doen?

Lees het volledige bericht 
cancelled 2

FOCUS EVENTS CANCELLED

24-03-2020 | Tijdens de persconferentie op 23 maart over de aangescherpte maatregelen omtrent het corona-virus, is bekend gemaakt dat het tot 1 juni niet toegestaan is evenementen te organiseren. Hierdoor hebben we helaas moeten besluiten alle geplande FOCUS evenementen te annuleren.

Lees het volledige bericht 
Home workouts

HOME WORKOUTS

23-03-20 | Weken stilzitten? Dat is geen optie! Daarom biedt FOCUS Health & Fitness sinds de tijdelijke sluiting van de sportschool vanaf 15 maart, i.v.m. het Coronavirus, verschillende opties aan om toch in beweging te blijven.

Lees het volledige bericht 
Corona alert 2

FOCUS GESLOTEN

15-03-20 | Zoals je wellicht al hebt vernomen vanuit de persconferentie die vandaag heeft plaatsgevonden betreffende het Corona virus, is er vanuit de overheid besloten dat alle sportcentra dicht moeten. Wij als FOCUS kunnen niet anders dan hier aan voldoen..

Lees het volledige bericht 
uitroepteken-rood

CORONA BELEID

13-03-20 | Het CORONA VIRUS zorgt wereldwijd voor veel onrust. Als team FOCUS willen we er alles aan doen om verspreiding van dit virus te voorkomen en zullen ons daarom houden aan de adviezen van het RIVM. Dit heeft geleid tot een aantal maatregelen.

Lees het volledige bericht 
Corona alert

CORONA UPDATE

12-03-20 | Vooralsnog blijft FOCUS op beide vestigingen GEOPEND en gaan de groepslessen door. Wel zullen er maatregelen getroffen worden. Hierover volgt zo snel mogelijk bericht. Houd de updates nauwlettend in de gaten.

Lees het volledige bericht 
Corona

CORONA

09-03-20 | Beter voorkomen dan genezen! Lees de tips, pas ze toe en FOCUS op eventuele signalen.

Lees het volledige bericht 
Weight lifting

WEIGHTLIFTING-WEDSTRIJDEN

26-02-20 | In juli organiseren wij in samenwerking met GO Sports 2020 twee Weightlifting-wedstrijden: Olympic Lifts (Snatch & Clean and Jerk) en Power Lifts (Squat, Bench Press & Deadlift).

Lees het volledige bericht 
Healthy-snacks

NIEUW BIJ FOCUS

17-02-20 | Houd jij ook zo van iets lekkers bij de koffie, of van een energizer na het sporten? Maar dan het liefst wel verantwoord? Probeer dan een van onze healthy snacks!

Lees het volledige bericht 
Pascalle

28-01 Aangepaste openingstijden

28-01-20 | Vandaag hebben we het verdrietige nieuws ontvangen dat onze collega Pascalle gisteravond na een periode van ziekte is overleden. Uit respect voor haar zijn vandaag op beide locaties alle groepslessen geannuleerd en zijn we alleen toegankelijk met de 24/7-tag.

Lees het volledige bericht 

Tijdlijn

Facebook

Event

Evenementen

Aankomende evenementen

  1. FOCUS on the BASICS

    2 oktober - 31 december
  2. BEGINNERSCURSUS SPINNING

    17 oktober / 10:45 - 21 november / 11:30

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring