| Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten

ClubBattle

VACATURE ALERT: ClubBattle

17-05-23 | Wil jij mensen motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen op sportgebied? Ben jij helemaal fan van de les ClubBattle of BodyCombat en wil je andere mensen net zo enthousiast maken? Ben jij beschikbaar in de avonden en wil je deel uitmaken van een super gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees het volledige bericht 
FOCUS 3.0

VACATURE ALERT

13-04-23 | Onze sportscholen blijven groeien, dus we zijn op zoek naar nieuwe collega's! Zowel voor locatie Oude-Tonge als Middelharnis zoeken we versterking voor de volgende functies:

- Fitness coach
- Barmedewerk(st)er

Lees het volledige bericht 
Spinning event

SPINNING EVENT - STRONGER TOGETHER

22-03-23 | Wil jij ook spinnen voor het goede doel, en samen zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Alpe d'Huzes / KWF Kankerbestrijding? Spring dan zaterdag 15 april op de fiets tijdens de twee uur durende spinning marathon bij FOCUS Middelharnis!

Lees het volledige bericht 
Strikefit

VACATURE ALERT: Strikefit

01-03-23 | Wil jij mensen motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen op sportgebied? Heb jij boks ervaring en/of bokszak ervaring, vind je dit helemaal geweldig en wil je andere mensen net zo enthousiast maken? Ben jij beschikbaar in de avonden en wil je deel uitmaken van een super gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees het volledige bericht 
Squash dag

SQUASH DAG

27-02-23 | Ben jij onlangs begonnen met squash, of heb je juist al heel wat uurtjes gemaakt? 🎾 Zowel voor beginners als gevorderden organiseren we weer een gezellige squash dag op zaterdag 25 maart!

Lees het volledige bericht 
Vacature

VACATURE ALERT

22-02-23 | Voor locatie Middelharnis zoeken wij versterking! Kom jij ons helpen als Interieurverzorg(st)er? Reageer uiterlijk zondag 12 maart en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Lees het volledige bericht 
StepUp

NIEUW OP HET ROOSTER: STEPUP!

03-02-23 | Vanaf volgende week nieuw op het rooster: StepUp! Zoek jij een leuke en effectieve training? Kom dan zeker meedoen met deze splinternieuwe les!

Lees het volledige bericht 
Beginnerscursus Spinning

BEGINNERSCURSUS SPINNING

05-01-23 | Na meerdere succesvolle edities is hij weer terug, de Beginnerscursus Spinning! Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een spinningles, maar zie jij jezelf niet tussen alle gevorderden op die fiets klimmen? Dan is deze beginnerscursus iets voor jou!

Lees het volledige bericht 
Bring a friend actie

BRING A FRIEND ACTIE

19-12-22 | Sporten is leuk! Maar samen sporten is nóg leuker! Daarom starten wij het jaar 2023 meteen goed met de BRING A FRIEND ACTIE 👉🏻 Een maand gratis sporten voor zowel het bestaande als het nieuwe lid!

Lees het volledige bericht 
Squash dag

SQUASHTOERNOOI

14-11-22 | Ben jij groot squash-fan? Dan wil je dit niet missen! Op zaterdag 3 december is het namelijk weer tijd voor het altijd gezellige en fanatieke FOCUS-squashtoernooi. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees het volledige bericht 
FOCUS health & Fitness

GRATIS SPORTEN IN NOVEMBER

26-10-22 | Opzoek naar een (nieuwe) sportschool? Schrijf je nu in en sport heel de maand november gratis! Eerst een rondleiding of een gratis proefles? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen binnen de muren van onze gym.

Lees het volledige bericht 
ClubPower

VACATURE ALERT: Clubpower

28-10-22 | Wil jij mensen motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen op sportgebied? Ben jij helemaal fan van de les Clubpower en wil je andere mensen net zo enthousiast maken? Ben je vrij flexibel in je tijd en wil je deel uitmaken van een super gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees het volledige bericht 
Menuut

FACTS ABOUT FATS

05-10-22 | Wil jij ook beter, makkelijker en effectiever trainen en het maximale resultaat uit je inspanningen halen? 🏋🏼‍♀️ Schrijf je dan in voor de workshop Facts about Fats!

Lees het volledige bericht 
Gratis inschrijven

GRATIS INSCHRIJVEN

20-09-2022 | Vanaf 1 oktober kun je met elk abonnement op beide FOCUS-locaties sporten! Twee keer zoveel aanbod voor de prijs van één abonnement, dat wil jij toch ook?! 🤩 Schrijf je uiterlijk 4 oktober in en betaal geen inschrijfkosten❗Deze actie is geldig bij elk abonnement.

Lees het volledige bericht 
Groepslessen Proeverij

Groepslessen Proeverij

15-09-22 | Heb jij een fitness abonnement, maar ben je eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar de groepslessen? Of volg je altijd dezelfde les, maar wil je wel eens wat anders proberen? Of misschien wil je wel weten hoe de groepslessen er op de andere locatie eruit zien? Dan is hier je kans!

Lees het volledige bericht 
Back in shape

BACK IN SHAPE CHALLENGE

06-09-2022 | Heb jij ook zo van de zomervakantie genoten, inclusief een bbq'tje hier en een terrasje daar? En vind je het na al dat lekkers tijd om weer íets meer te letten op je voeding en beweging? Wij zijn er om je te helpen weer back in shape te komen!

Lees het volledige bericht 
Aangepast openingstijden - mei en juni

FEESTDAGEN MEI & JUNI

17-05-2022 | Er komen weer een aantal feestdagen aan! Uiteraard kan er gewoon gesport worden. Check je de aangepaste openingstijden even?

Lees het volledige bericht 
Spinning

SPINNING XL

26-04-22 | Hou jij van Spinnen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Geef je dan nu op voor de Spinning XL op zaterdag 7 mei in Oude-Tonge; een sportieve ochtend die net even wat intensiever is dan de reguliere spinning les.

Lees het volledige bericht 
Aangepast openingstijden

FEESTDAGEN APRIL

05-04-22 | Er staan weer een aantal feestdagen voor de deur! Uiteraard kan er gewoon gesport worden. Check je de aangepaste openingstijden even?

Lees het volledige bericht 
Focus Health & Nutrition

PROTEIN SHAKES, BARS & MORE

01-03-22 | Nu verkrijgbaar op beide locaties! Producten van Focus Health & Nutrition. Herstellen met een protein shake, of een raw bar als energizer nodig? Het diverse aanbod bestaat uit de categorieën Sport, Vegan en Vitamines & Supplementen.

Lees het volledige bericht 

Tijdlijn

Social Media

Event

Evenementen

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Wil je van locatie wisselen, of je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring