| Partners

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Nederland

FOCUS Health & Fitness is als sportlocatie aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.
Bedrijfsfitness Nederland biedt zowel (financiële) voordelen voor werknemer als werkgever.

Is uw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kunt u via uw werk voordelig sporten. Bespaar gemakkelijk tot 50% op uw abonnementskosten! 

Wilt u gezonde en fitte werknemers op de werkvloer, wat leidt tot meer productiviteit en minder verzuim? Stimuleer uw personeel dan om te gaan sporten door uw bedrijf aan te sluiten bij Bedrijfsfitness Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website van Bedrijfsfitness Nederland voor meer informatie!

Kindpakket

Kindpakket Goeree-Overflakkee

Een nieuwe laptop? Lekker sporten of op schoolreisje? Het kan met het Kindpakket Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee wil dat álle kinderen kunnen meedoen. Dat zij lekker kunnen sporten en zonder zorgen naar school gaan. Ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens krijgen hier dankzij het Kindpakket de kans voor! 

Het kindpakket biedt onder andere de mogelijkheid voor uw kind om lid te worden van sport- en cultuurclubs. De gemeente betaald dan (gedeeltelijk) de vergoeding van het sportabonnement. Uw kind is van harte welkom bij FOCUS Health & Fitness om te sporten, en daarnaast ook nog eens plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken! Bekijk voor de jeugdmogelijkheiden binnen onze sportschool de groeplessen op onze website of neem contact met ons op. 

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en regelingen van het Kindpakket? Bekijk de website van de Gemeente Goeree-Overflakkee!