| Partners

Nutrition

Focus Health & Nutrition

Herstellen met een protein shake, of starten met een pre workout? Op beide locaties van onze sportschool zijn producten verkrijgbaar van Focus Health & Nutrition. Het aanbod bestaat uit de categorieën Sport, Vegan en Vitamines & Supplementen.

Voor de krachtsporter is er een sport assortiment met bijvoorbeeld Whey Protein shakes. Deze extra eiwitten kunnen aangevuld worden met BCAA 2-1-1 of een pre-workout. Het vegan assortiment bestaat onder andere uit protein shakes. En in het lifestyle assortiment vind je vitamines en supplementen.

Met een divers assortiment is Focus Health & Nutrition het adres waar jij je (vegan) voedingssupplementen kunt verkrijgen. En wist je dat de verpakking van zowel de sport als vegan shakes van compost is gemaakt? Dit maakt het afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.

De producten zijn te koop op beide locaties van FOCUS Health & Fitness, en uiteraard ook via de webshop van Focus Health & Nutrition.

Verloskundigen

Een Nieuw Begin

In samenwerking met Verloskundigenpraktijk Een Nieuw Begin bieden we de les Zwanger & Fit aan. Het is een les exclusief voor zwangere vrouwen ter voorbereiding op de bevalling en het aanstaande moederschap. De lessen worden gegeven door instructrices Joëlle en Sylvia. De focus ligt onder andere op het versterken van de spieren in de billen, onderrug en heupen. Dit zal positief bijdragen tijdens de laatste loodjes en de bevalling.

Tijdens de les wordt er afwisselend gewerkt met krachtoefeningen en uithoudingsvermogen, met de focus op de juiste techniek in de uitvoering hiervan. Doordat er gewerkt wordt in een kleine groep is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en sportgerelateerde vragen. Met regelmaat zal er een verloskundige aanwezig zijn voor de overige vragen. 

De les wordt aangeboden bij FOCUS Middelharnis, op woensdagavond 19.00u, en is toegankelijk voor zwangere dames die onder begeleiding zijn bij Een Nieuw Begin óf lid zijn bij FOCUS. Aanmelden voor de les is mogelijk via middelharnis@focushealthfitness.nl

Voeding

Menuut

Wil jij gezond, bewust en gevarieerd eten, maar heb je hier niet altijd genoeg tijd voor? Dan biedt Menuut jou de oplossing! Binnen 1 minuut een gezond weekmenu, met:

- Gezonde en lekkere recepten
- Ontbijt, lunch en avondeten
- Gewone ingrediënten uit de supermarkt
- Automatische boodschappenlijst
- Meer tijd voor jezelf!

Probeer Menuut nu één maand uit voor slechts €0,99! Ben je al FOCUS-lid? Ga dan snel in de app naar het portaalbericht en claim jouw korting! Ben je nog geen lid, maar sluit je binnenkort een abonnement af? Ook dan ontvang jij de link om gebruik te maken van deze actie.

Benieuwd naar meer informatie over Menuut? Klik op onderstaande button. 

Kindpakket

Kindpakket Goeree-Overflakkee

Een nieuwe laptop? Lekker sporten of op schoolreisje? Het kan met het Kindpakket Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee wil dat álle kinderen kunnen meedoen. Dat zij lekker kunnen sporten en zonder zorgen naar school gaan. Ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens krijgen hier dankzij het Kindpakket de kans voor!  Het kindpakket biedt onder andere de mogelijkheid voor uw kind om lid te worden van sport- en cultuurclubs. De gemeente betaald dan (gedeeltelijk) de vergoeding van het sportabonnement. Uw kind is van harte welkom bij FOCUS Health & Fitness om te sporten, en daarnaast ook nog eens plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken! Bekijk voor de jeugdmogelijkheiden binnen onze sportschool de groeplessen op onze website of neem contact met ons op.  Wilt u meer informatie over de voorwaarden en regelingen van het Kindpakket? Bekijk de website van de Gemeente Goeree-Overflakkee!