| Partners

Nutrition

Focus Health & Nutrition

In onze sportcentra zijn producten verkrijgbaar van Focus Health & Nutrition. Het aanbod bestaat Whey Proteïne (aardbei, vanille en cookies & cream), Omega 3 en Vitamine D3.

Met een divers assortiment is Focus Health & Nutrition het adres waar jij je voedingssupplementen kunt verkrijgen. En wist je dat de verpakking van de proteïne shakes van compost is gemaakt? Dit maakt het afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.

De producten zijn op locatie te koop bij FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge, Middelharnis en Ouddorp, en uiteraard ook via de webshop van Focus Health & Nutrition.

Verloskundigen

Een Nieuw Begin

In samenwerking met Verloskundigenpraktijk Een Nieuw Begin bieden we de les Zwanger & Fit aan. Het is een les exclusief voor zwangere vrouwen ter voorbereiding op de bevalling en het aanstaande moederschap. De lessen worden gegeven door instructrices Ria en Ruby. De focus ligt onder andere op het versterken van de spieren in de billen, onderrug en heupen. Dit zal positief bijdragen tijdens de laatste loodjes en de bevalling.

Tijdens de les wordt er afwisselend gewerkt met krachtoefeningen en uithoudingsvermogen, met de focus op de juiste techniek in de uitvoering hiervan. Doordat er gewerkt wordt in een kleine groep is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en sportgerelateerde vragen. Met regelmaat zal er een verloskundige aanwezig zijn voor de overige vragen. 

De les wordt aangeboden bij FOCUS Middelharnis, op woensdagavond 19.00u, en is toegankelijk voor zwangere dames die onder begeleiding zijn bij Een Nieuw Begin óf lid zijn bij FOCUS. Aanmelden voor de les is mogelijk via middelharnis@focushealthfitness.nl

Kindpakket

Kindpakket Goeree-Overflakkee

Een nieuwe laptop? Lekker sporten of op schoolreisje? Het kan met het Kindpakket Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee wil dat álle kinderen kunnen meedoen. Dat zij lekker kunnen sporten en zonder zorgen naar school gaan. Ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens krijgen hier dankzij het Kindpakket de kans voor!  Het kindpakket biedt onder andere de mogelijkheid voor uw kind om lid te worden van sport- en cultuurclubs. De gemeente betaald dan (gedeeltelijk) de vergoeding van het sportabonnement. Uw kind is van harte welkom bij FOCUS Health & Fitness om te sporten, en daarnaast ook nog eens plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken! Bekijk voor de jeugdmogelijkheiden binnen onze sportschool de groeplessen op onze website of neem contact met ons op.  Wilt u meer informatie over de voorwaarden en regelingen van het Kindpakket? Bekijk de website van de Gemeente Goeree-Overflakkee!