DE MAANDAGAVOND IS HEILIG

‘De favoriete les van…’ We vroegen het de 50-jarige Peter Vervloed;
Peter is ongeveer twee jaar geleden begonnen met fitness bij FOCUS Health & Fitness in Oude-Tonge. Sinds de vestiging in Middelharnis is geopend, sport hij daar. “Ik ben hartpatiënt en mag daarom niet met al te zware gewichten trainen, maar zoek daarom de uitdaging in meer herhalingen van de oefeningen. Meedoen met een groepsles is daarom geen optie voor mij, maar in de fitness kan ik zeker mijn ei kwijt.

Ongeveer 15 maanden geleden heb ik een operatie ondergaan en door daarna mijn eetpatroon volledig om te gooien en veel erbij te blijven sporten ben ik heel wat kilo’s kwijt geraakt!” verteld Peter trots.

Op de vraag waarom hij sport bij FOCUS Health & Fitness MH, antwoordt hij;
“FOCUS is een hele fijne sportschool. Alles is nieuw, alles is schoon en netjes, er is een perfecte wellness en de goede begeleiding zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker wordt om je doel te bereiken. Ik sport met veel plezier hier een aantal keer per week, maar de maandagavond is heilig voor mij; Na het sporten lekker de sauna in en als afsluiting een gezellig praatje aan de bar onder het genot van een heerlijk bakje koffie.”

Middelharnis, 07-10-2019

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Wil je van locatie wisselen, of je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring