PERSONAL TRAINING

Maak kennis met Marjan, die al ruim een jaar personal training volgt bij FOCUS. Hieronder vertelt ze waarom.

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠?
“Ik heb altijd gesport, maar op een gegeven moment is daar de klad een beetje ingekomen. Maar je wordt ouder, alles gaat een beetje hangen en toen dacht ik; ‘ik moet er echt weer wat aan gaan doen!’
Ik vind sporten erg leuk, maar ik weet dat als ik weer in een goed sport ritme wil komen, dan heb ik iemand nodig die me hierin ondersteunt.”

𝐇𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧?
“Ik vind het belangrijk dat een sportschool is om te sporten en geen sportschool met de zogenaamde ‘macho’s’. Dat bleek FOCUS te zijn. Hier ben je welkom ongeacht je leeftijd of uiterlijk. Ik sport hier dan ook met veel plezier en heel veel voldoening.”

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧?
“Ik kreeg Nicky als trainer en dacht in de eerste instantie ‘wat moet zo’n jonge gozer met zo’n oude vrouw’, maar het is echt zo leuk, hij leert me zo veel!
Ik heb destijds verteld waar ik naartoe wil en wat mijn struikelblokken zijn. Hij heeft hier naar geluisterd en bouwt de training ook echt op. Ik heb in heel die tijd nog geen blessure gehad, maar merk wel dat ik sterker wordt.
Verder kijkt Finn tijdens de training zijdelings mee en als ik dan de andere twee dagen zelfstandig aan de slag ga in Middelharnis kan ik op Finn terugvallen als ik het even niet meer weet. Super goede samenwerking!”

𝐖𝐚𝐭 𝐳𝐨𝐮 𝐣𝐢𝐣 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐳𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐝𝐢𝐞 𝐨𝐧𝐬 𝐧𝐨𝐠 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐤𝐞𝐧𝐭?
“Als je gezond oud wilt worden, moet je er wat voor doen. Als je dan naar FOCUS gaat, weet je zeker dat je professionele begeleiding krijgt in een hele gezellige setting! FOCUS is de leukste sportschool van het eiland!”

𝘉𝘦𝘯 𝘫𝘪𝘫 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘴𝘨𝘪𝘦𝘳𝘪𝘨 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘵𝘳𝘢𝘪𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘪𝘴? 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰@𝘧𝘰𝘤𝘶𝘴𝘩𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘧𝘪𝘵𝘯𝘦𝘴𝘴.𝘯𝘭 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰.

Oude-Tonge, 26-01-2024

| Oude-Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen?
Stuur een mail naar jouw locatie voor het opzegformulier.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring