HET COMPLETE PLAATJE

‘De favoriete les van…’ We vroegen het Mayra Ringelberg. Mayra is lid van FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge sinds April 2019. Zij verhuisde van Spanje naar Bruinisse en is hier tijdelijk totdat haar nieuwe huis in Woudenberg klaar is, medio maart 2020.

“Ik ben regelmatig te vinden in de fitness, dit vind ik heerlijk. Ik kan hier terecht wanneer ik wil en lekker mijn eigen ding doen, op welk tijdstip dat voor mij uitkomt. Meestal is dit al vroeg in de morgen, zodat ik daarna mijn werkdag kan starten.
Daarnaast volg ik regelmatig de Clubpower op zondag. Hier vind ik het sociale aspect terug; een leuke groep mensen die elkaar motiveert en stimuleert.”

Op de vraag waarom zij sport bij FOCUS Health & Fitness Oude-Tonge, antwoordt Mayra;
“Ik ben na mijn verhuizing naar Bruinisse gaan zoeken via Google naar een sportschool in de buurt en kwam hier uit. Vervolgens ben ik een keer gaan kijken. Het gebouw, de hygiëne, het parkeren, de sfeer, de mensen; Het complete plaatje klopt gewoon. Het voelde meteen goed toen ik hier kwam. Het publiek is heel divers, van jong tot oud en dat maakt het erg gezellig.
Daarnaast is het 24/7 systeem perfect voor mijn ritme en vind ik het heel fijn dat FOCUS ook op zondag geopend is!
Ik ben al hier en daar gaan proefdraaien bij sportscholen in mijn nieuwe woonplaats, maar het gaat heel lastig worden om iets te vinden wat FOCUS kan evenaren!”

Oude-Tonge, 20-01-2020

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring