DE LESSEN ZIJN SUPER

‘De favoriete les van…’ We vroegen het aan Linda Lodewijckx; Linda is sinds de opening van Focus Health & Fitness Middelharnis in maart dit jaar, lid. “Ik volg de lessen Xco, ClubPower en ClubBattle. Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk en kan ik echt niet zeggen welke mijn favoriet is. De Xco vind ik leuk vanwege het fun gehalte en het stukje dans wat er in zit. De ClubPower is lekker als krachttraining, voor het opbouwen van spieren. En de ClubBattle is heerlijk om alle frustratie van de gehele week eruit te kunnen gooien. Juist de combinatie van deze lessen vormt voor mij een compleet pakket!” vertelt Linda met een lach op haar gezicht.

Op de vraag waarom ze juist sport bij FOCUS Health & Fitness Middelharnis, antwoordt zij;
“Het is een mooie sportschool, die net wat luxer is dan andere sportscholen. Er zijn verschillende keuzes in abonnementen, waardoor je veel mogelijkheden hebt. Het aanbod is goed en de lessen zijn super! De instructeurs halen net iets meer uit mij dan ik zelf voor elkaar zou krijgen. Deze sportschool sluit perfect aan op mijn levensstijl!”

Middelharnis, 18-10-2019

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring