UITLAATKLEP

'De favoriete les van…’ We vroegen het aan Henkjan Tieleman;

Henkjan is sinds mei lid van FOCUS Health & Fitness Middelharnis en is meerdere keren per week te vinden in de fitness.
“Ik ben altijd een fanatiek hardloper geweest, maar door een blessure aan mijn achillespees moest ik hier helaas mee stoppen. Niet sporten is geen optie voor mij, dus moest ik op zoek naar een andere uitlaatklep. Gezien mijn beperkingen door de blessure is dit fitness geworden.”

Op de vraag waarom hij sport bij FOCUS Health & Fitness Middelharnis, antwoordt Henkjan;
“Ik ben eens binnen gaan kijken en ben daarna een keer gaan fitnessen bij wijze van proef. Dit is zo goed bevallen dat ik lid ben geworden.
Ik had totaal geen ervaring met fitnessen, dus een goede begeleiding is dan best belangrijk. Deze begeleiding krijg je absoluut bij FOCUS, de persoonlijke aanpak ervaar ik als zeer prettig. Iedereen is even aardig en staat altijd klaar om je te helpen. Daarnaast was ik gewend met hardlopen dat ik dit kon doen wanneer ik tijd en zin had. Doordat FOCUS health & fitness 24 uur per dag open is, kan ik ook hier terecht wanneer het mij uitkomt!”

Middelharnis, 08-12-2019

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring