PERSONAL GOALS

Het verhaal van... Naomi Clement

Jij hebt hele goede resultaten geboekt, vertel!
“Ik ben in juni 2020 begonnen met mezelf te verbeteren en dat is goed uitgepakt. Binnen een jaar was ik 20 kilo afgevallen, inmiddels heb ik de 25 kilo aangetikt.”

Hoe ben je op het punt belandt dat je iets wilde veranderen aan jezelf?
“Ik was niet gelukkig met mijn lichaam. Ik wilde en kón zelfs veel dingen niet meer, 25 kilo is wel een grote last. Ik heb alles zelf gedaan, zonder hulp van wie dan ook. Ik ben begonnen waar iedereen begint; koolhydraat-arm eten, de eerste kilo’s gingen er hiermee af. Na een paar maanden heb ik de focus gelegd op het aantal calorieën en juist meer koolhydraten eten, omdat je die nu eenmaal nodig hebt. Verder heb ik een cursus ‘droogtrainen’ en een cursus ‘bulken’ gevolgd en zodoende sta ik nu waar ik sta.”

Waarom heb jij voor FOCUS gekozen?
“Je bent hier geen nummer, je bent een persoon, je hebt een naam en ze weten veel van je. Dat geeft een heel welkom gevoel. Daarnaast is het groot en ruim opgezet met veel verschillende mogelijkheden.

Ook zijn er genoeg groepslessen om uit te kiezen. Zeker als je alleen begint met sporten is een groepsles erg fijn om aansluiting te vinden. Hierdoor leer je mensen kennen, waardoor je losser wordt. Dit heb ik zelf ook ervaren.”

Je doet onder andere aan Crossfit (Functional Training). Is dat jouw 'ding'?
“Jazeker! Toen ik ben begonnen met sporten zag ik vaak anderen bezig hiermee en ik dacht ‘dit is heel interessant, hier wil ik meer van weten’. Ik ben eerst begonnen met de beginners les en al snel doorgestroomd naar de reguliere les. En nu ben ik verslaafd aan Crossfit.”

Jouw personlijke traject van de afgelopen 2 jaar; wat is het beste dat het jou gebracht heeft?
“Fit en gezond zijn en beter in het leven staan! Mijn mindset is ook echt wel veranderd in die twee jaar. Ik kan wel zeggen dat ik een ander persoon ben geworden, dit hoor ik ook terug uit mijn omgeving. Sommige mensen van vroeger herkennen me zelfs niet eens meer.”

Waar wil jij nog naartoe werken?
“1 juni 2022 heb ik voor mijzelf als datum gesteld, twee jaar nadat ik ben begonnen; Dan ben ik in de beste ‘shape’ die ik voor elkaar kan krijgen.”

Na 1 juni wil ik wel doorgroeien. Ik wil mezelf verbeteren in Crossfit en ik wil nog meer kennis opdoen op het gebied van sport en voeding, zodat ik op den duur ook anderen hierin kan begeleiden. Ik heb ontdekt dat dit is dat ik wil doen.

Daarnaast wil ik aan meer sportieve events mee gaan doen. Ik ga bijvoorbeeld de 16 kilometer lopen met de Mudmasters en wil heel graag meedoen met een Crossfit wedstrijd.”

Wat wil je verder nog delen met ons?
“Ik wil mijn complimenten geven aan FOCUS. Er is goede begeleiding hier, ook bijvoorbeeld met de Crossfit lessen; ik heb hier gigantisch veel geleerd. De lessen zitten zo goed in elkaar dat je meer wil en er uitdaging in blijft zitten. Super begeleiding hier!”

Oude-Tonge, 19-04-2022

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring