PERSONAL TRAINING

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Personal Training. Lees hier waarom Rona Personal Training volgt bij FOCUS Health & Fitness.

Hoe ben jij bij FOCUS terecht gekomen?
“Ik heb in februari 2019 een ernstig motor ongeluk gehad. Ik heb hierbij onder andere letsel aan mijn knie, mijn arm en mijn hand opgelopen. Na het traject vanuit het revalidatiecentrum moest ik blijven trainen. De revalidatie arts daar zei tegen mij; ‘Als je een keer of twee onder begeleiding sport, dan weet je wel wat je moet doen en kun je daarna zelfstandig verder.’ Maar als je nog nooit een sportschool van binnen hebt gezien is deze drempel veel te hoog om alleen aan de slag te kunnen. Zeker als je dan ook nog eens rekening moet houden met beperkingen die er eerder niet waren.”

Waarom heb je specifiek voor FOCUS gekozen?
“Mijn man traint hier al geruime tijd en is altijd zo positief dat het eigenlijk heel normaal was dat het FOCUS zou worden. We zijn in gesprek gegaan met Achmed over de mogelijkheden en eind november ben ik gestart.”

Wat is er zo fijn aan het trainen met een Personal Trainer?
“Ten eerste is er veel deskundigheid. Men weet je beperkingen en wat er getraind moet worden om deze te verbeteren. De stok achter de deur, maar ook zeker de rem die er af en toe op moet, heeft mij enorm geholpen mijn eigen lichaam weer te leren kennen.
Door elke keer iemand naast je te hebben die je motiveert en stimuleert, durf ik beetje bij beetje mijn grens hierin op te zoeken.”

En hoe gaat het nu met jou?
“Na geruime tijd 2 keer per week Personal Training te hebben gehad merk ik heel veel verbetering. Balans en coördinatie is stukken beter geworden en de kracht, in met name het been met het letsel, is veel groter geworden. Om te kunnen blijven functioneren met de beperkingen die ik heb is niét sporten geen optie meer. Afgelopen zomer heb ik iets minder gesport en dat merk ik gelijk aan mijn lijf. Ik ga nu zelfstandig aan de slag binnen FOCUS, met een speciaal voor mij opgesteld trainingsprogramma. Daarnaast krijg ik nog 2 keer per maand Personal training om de vooruitgang in de gaten te houden en het trainingsprogramma ‘up to date’ te houden. Achmed blijft voorlopig nog even mijn stok achter de deur!”

Oude-Tonge, 19-09-2020

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring