| MEET THE TEAM

Interviews

Interviews

Kriszti

MEET THE TEAM | KRISZTI

24-04-24 | Maak kennis met onze interieurverzorgster Kriszti Lele!

Hoe ben jij bij FOCUS terecht gekomen?
“Door Oscar, mijn zoon! Hij werkte hier al een tijdje als fitness coach. Ik had al eerder bij hem aangegeven dat hij een seintje moest geven als er mensen nodig waren. Er ging toen toevallig iemand stoppen en nu werk ik hier alweer anderhalf jaar met veel plezier.”

Lees het volledige interview 
Henk-Jan

MEET THE TEAM | HENK-JAN

28-03-24 | Maak kennis met onze fitness coach Henk-Jan Polak.

𝐇𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐛𝐢𝐣 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧?
“Ik ben gaan sporten door mijn broer. Die sportte hier al en heeft mij hier mee naartoe gesleept. Ik vond het een leuke sportschool met een gezellige sfeer. Ik was ‘het broertje van’ en zo werd er al snel een praatje aangeknoopt.
Ik zag hoe leuk de medewerkers met iedereen een gesprek aangingen en dacht; ‘Dat wil ik ook!’.

Lees het volledige interview 
Lorraine Huikeshoven

MEET THE TEAM | LORRAINE

04-03-2024 | Maak kennis met onze barmedewerkster en groepslesinstructrice Lorraine Huikeshoven!

𝐇𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐛𝐢𝐣 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧?
“Ik sportte hier zelf en was op zoek naar een nieuwe bijbaan. In juli vorig jaar heb ik een open sollicitatie gestuurd, maar toen was er niemand nodig. Een maand later was er een vacature en heb ik gereageerd. En sinds september werk ik met veel plezier hier.”

Lees het volledige interview 
Finn Vollenberg

MEET THE TEAM | FINN

07-02-24 | Maak kennis met onze fitness coach Finn Vollenberg!

𝐇𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐥𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐅𝐢𝐧𝐧?
“Zoals meerderen ben ik hier begonnen als stagiair in 2018. Ik had de keuze tussen FOCUS en een andere sportschool in Middelharnis. Ik heb toen gekozen voor FOCUS, omdat ik hier eerder was geweest met school en de sfeer hier heel gezellig vond.

Lees het volledige interview 
Tim Tiggelman

MEET THE TEAM | TIM

08-01-24 | Maak kennis met onze barmedewerker Tim Tiggelman!

𝐕𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥 𝐞𝐞𝐧𝐬 𝐓𝐢𝐦, 𝐡𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐛𝐢𝐣 𝐅𝐎𝐂𝐔𝐒 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧?
“Ik sportte hier al een jaar of 4 en was destijds op zoek naar een baan. Er kwam toen een vacature waarop ik heb gesolliciteerd en inmiddels werk ik hier al 7 maanden.”

Lees het volledige interview 
Nicky

MEET THE TEAM | NICKY

15-03-23 | Maak kennis met onze fitness coach en personal trainer Nicky Kros!

𝗛𝗼𝗲 𝗶𝘀 𝗙𝗢𝗖𝗨𝗦 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
“Als ik heel eerlijk ben had ik nog nooit van FOCUS gehoord, totdat ik een stageplek zocht vanuit de opleiding Albeda Sportcollege. Zoals meerderen binnen het team ben ook ik dus begonnen als stagiair. Na mijn stage periode ben ik als fitness coach aangenomen en ik werk hier nu ongeveer 2 jaar fulltime.

Lees het volledige interview 
Thomas

MEET THE TEAM | THOMAS

16-02-23 | Maak kennis met onze teamleider Thomas van der Graaff!

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗙𝗢𝗖𝗨𝗦 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
“Ik ben begonnen als stagiair op locatie Middelharnis.
Na het eerste stage jaar ben ik eind 2021 begonnen als fitness coach. Ik ben begonnen met 1 dienst in de fitness en heb dit al snel uitgebreid met Personal Training.

Lees het volledige interview 
Bernadette

MEET THE TEAM | BERNADETTE

19-12-22 | Maak kennis met onze interieurverzorgster Bernadette van der Velde!

𝗕𝗲𝗿𝗻𝗮𝗱𝗲𝘁𝘁𝗲, 𝗵𝗼𝗲 𝗹𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗮𝗹 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗙𝗢𝗖𝗨𝗦 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵 & 𝗙𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀?
“Ik werk er nu inmiddels al ruim 5,5 jaar. Net voor de brand ben ik aangenomen en ben toen begonnen in FOCUS 2.5, in het tijdelijke pand. Daarna ben ik mee verhuisd naar deze locatie.”

Lees het volledige interview 
Lynn

MEET THE TEAM | LYNN

06-12-22 | Maak kennis met onze barmedewerkster Lynn van de Tonnekreek!

𝗩𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹 𝗲𝗲𝗻𝘀 𝗟𝘆𝗻𝗻, 𝗵𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗙𝗢𝗖𝗨𝗦 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
“Ik sportte hier een aantal maanden en werd toen benaderd met de vraag of ik een baantje zocht. Ze waren namelijk op zoek naar een barmedewerkster. Ik heb gelijk volmondig ‘ja’ gezegd en inmiddels werk ik hier nu ongeveer anderhalf jaar met heel veel plezier.”

Lees het volledige interview 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring