MEET THE TEAM | TIM

08-01-24 | Maak kennis met onze barmedewerker Tim Tiggelman!

๐•๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ ๐ž๐ž๐ง๐ฌ ๐“๐ข๐ฆ, ๐ก๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
โ€œIk sportte hier al een jaar of 4 en was destijds op zoek naar een baan. Er kwam toen een vacature waarop ik heb gesolliciteerd en inmiddels werk ik hier al 7 maanden.โ€

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ž ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œAls ik in de toekomst mijn functie uit zou kunnen breiden, dan zou ik mezelf misschien meer in willen zetten als aanspreekpunt voor iedereen die binnenkomt. Dat men bij mij terecht kan met vragen en opmerkingen, zodat we onze service nog meer kunnen verbeteren.
Maar momenteel vind ik wat ik doe erg leuk, dus hoeft er voor mij nu niks te veranderen.โ€

๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ž ๐ค๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ณ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œIk ben erg sociaal en kom heel open over.
Daarnaast onthoud ik heel veel dingen. Over hoe iemand zijn koffie drinkt, of wanneer ze op vakantie gaan. Dit koppel ik dan terug in een later gesprek en ik merk dat mensen dit echt weten te waarderen.
Verder dรบrf ik opmerkingen te maken die het ijs kunnen breken. Simpele opmerkingen waar om gelachen wordt, zodat er een opening ontstaat voor een gesprek. Dat vind ik geweldig, dat zijn de dingen waarvoor je het doet.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ฌ๐ญ๐ž ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œDat is dan toch โ€˜het contact met mensenโ€™, ik zou liegen als ik dat niet zou noemen.
Een shake maken kan iedereen, hoewel ik het barista gedeelte echt wel heel leuk vind. Dat was eigenlijk mijn enige struikelblok toen ik hier binnen kwam, ik wist niet of ik dat zou kunnen. Maar dan ga je uitproberen en vormpjes maken en gaat het steeds beter. En nu vind ik het echt een hele leuke toevoeging van dit werk.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐ฌ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ฎ๐ง๐ข๐ž๐ค?
โ€œJe ziet hier zoveel vriendschappen ontstaan! Ik zelf heb hier ook zoveel vrienden gemaakt dat het bijna ongelofelijk is. Mooie en ook blijvende vriendschappen. Ik denk dat dat wel de grootste kracht is van FOCUS!โ€

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring