MEET THE TEAM | JAN-LEEN

25-05-24 | Maak kennis met onze fitness coach Jan-Leen Both!

๐‡๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
โ€œIk zou al bij een andere sportschool gaan werken als fitness instructeur, maar daar hadden ze niet zoveel uren voor me. Een goede vriend van mij wees me toen op FOCUS, dat was groter met waarschijnlijk meer mogelijkheden. Ik heb eerst een open sollicitatie gestuurd en later gericht gesolliciteerd op een vacature voor de nieuwe locatie in Ouddorp. Ik ben aangenomen en zodoende zit ik hier.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ณ๐จ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค ๐š๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œHet bezig zijn met mensen, het praatje met iedereen. Er zijn ook heel veel jonge leden in de tienerleeftijd die nu komen sporten, wat ik een mooie ontwikkeling vind. Je ziet dat de sportschool ook door die doelgroep gebruikt wordt voor de sociale contacten.
Ook het meekijken en kunnen verbeteren van de leden vind ik een leuke uitdaging, ook als het al ervaren sporters zijn. Als ik dan terug krijg dat het top is dat ik ze โ€˜durfโ€™ aan te spreken, geeft me dat voldoening. En als mensen aangeven terug te komen wanneer ik aan het werk ben, is dat een mooi compliment.โ€

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ž ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œIk vind mijn werk als fitness coach erg leuk en wil het zeker blijven combineren met mijn andere baan. Ik zou het op den duur wel leuk vinden om bijvoorbeeld Personal Training erbij te gaan doen of misschien een groepsles te gaan geven.โ€

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐จ๐ฎ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ข๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐๐ข๐ž ๐ง๐จ๐  ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐›๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œHet is een soort gezellige, gezonde familie. Iedereen kletst met elkaar en helpt elkaar. Het is netjes en verzorgd en alleen een bakje koffie doen kan ook gewoon. Het is eigenlijk een leuk uitje ๐Ÿ˜Š! Ik nodig dan ook iedereen uit om een keer te komen kijken op locatie Ouddorp.โ€

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ-๐˜“๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฑ? ๐˜๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ/๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ, ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฑ.

๐ŸŽคPriscilla Looij

| Oude-Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen?
Stuur een mail naar jouw locatie voor het opzegformulier.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring