MEET THE TEAM | ACHMED

03-07-24 | Eigenaar Achmed Rashid aan het woord

FOCUS Health & Fitness: ‘Een Sportschool voor ons allemaal!’

“Een plek om te sporten voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee en omstreken’, dat is altijd mijn toekomstdroom geweest.
Op 1 mei 2015 mocht ik de sleutel van Sportschool Kicks overnemen. Sportschool Kicks onderging al snel een ware metamorfose, met een andere naam, een eigen huisstijl en een geheel nieuwe uitstraling: ‘FOCUS Health & Fitness’ was geboren! Met veel enthousiasme, plezier en toewijding werkte ik 7 dagen per week om van FOCUS de beste sportschool van Flakkee te maken. Het ledenaantal groeide snel, er werd uitgebreid met extra loodsen en er ontstond nog meer ruimte om te sporten en te ontspannen. Verder bood het mogelijkheden voor andere ondernemers om hun bedrijf binnen FOCUS te starten. Een deel van mijn droom was hiermee uitgekomen.

Helaas was de droom van korte duur, want in de nacht van 20 op 21 mei 2017 ging alles in rook op; Een grote brand verwoeste FOCUS en alles waar we zo hard voor hadden gewerkt was in 1 klap weg.
Bij de pakken neerzitten deden we echter niet! We zorgden voor een tijdelijke locatie en bouwden FOCUS weer op. We kwamen mooier en sterker terug dan ooit tevoren.

Vanuit het idee dat ik graag het hele eiland wilde bevoorraden op het gebied van sporten, openden we in maart 2019 een tweede locatie in Middelharnis. Zo boden wij aan een groter deel van Flakkee een gezellige plek om te werken aan de gezondheid.
Naast deze twee locaties wilde ik ook altijd al een locatie in Ouddorp. Op die manier zouden we echt voor alle inwoners van het eiland te bereiken zijn.
Het zoeken naar de juiste plek nam enkele jaren in beslag en resulteerde in ‘De Kreek’, welke we eind 2023 omgetoverd hebben tot een gezellige, trendy gym, waar de ‘old school’ vibe nog steeds is terug te vinden. Het is weliswaar een tijdelijke locatie, waar we voor ongeveer 5 jaar zullen blijven. Achter de schermen zijn we dan ook al druk bezig met een nieuwe vaste locatie in Ouddorp, die vergelijkbaar zal zijn met Oude-Tonge en Middelharnis.

Of we alleen op Flakkee blijven durf ik niet te zeggen. Wie weet pakken we ook een stukje Zeeland mee in de toekomst 😉.
Zolang we maar een plek blijven creëren waar men met een lach binnen komt en weer met een lach naar buiten gaat. Een plek waar iedereen kan werken aan zijn of haar gezondheid en waar iedereen welkom is en zich ook welkom voelt: Een sportschool met professionele begeleiding, maar met een ‘thuis’-gevoel. “

 

| Oude-Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen?
Stuur een mail naar jouw locatie voor het opzegformulier.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring