MEET THE TEAM | HENK-JAN

28-03-24 | Maak kennis met onze fitness coach Henk-Jan Polak.

๐‡๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
โ€œIk ben gaan sporten door mijn broer. Die sportte hier al en heeft mij hier mee naartoe gesleept. Ik vond het een leuke sportschool met een gezellige sfeer. Ik was โ€˜het broertje vanโ€™ en zo werd er al snel een praatje aangeknoopt.
Ik zag hoe leuk de medewerkers met iedereen een gesprek aangingen en dacht; โ€˜Dat wil ik ook!โ€™.
Er kwam toen een vacature voor barmedewerker en daar heb ik op gesolliciteerd en sinds mei vorig jaar werk ik hier.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ณ๐จ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค ๐š๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œVanaf het moment dat ik binnen kwam viel het sociale aspect gelijk op; voor iedereen is er tijd voor een praatje. Ik dacht toen al snel โ€˜dat wil ik ookโ€™ en nu vind ik dat een van de leukste dingen aan mijn werk. Ik ben erg gegroeid in het afgelopen jaar. Ik was sociaal niet heel sterk, maar ik ben deze uitdaging aangegaan en nu stap ik op iedereen af.
En als mensen dan hun persoonlijke progressie komen delen met je, of specifiek naar jou vragen bij het plannen van een vervolg afspraak; Dat beschouw ik als een groot compliment en maakt het werk nog leuker.โ€

๐€๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฌ ๐›๐š๐ซ๐ฆ๐ž๐๐ž๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐ง๐ฎ ๐Ÿ๐ข๐ญ๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก. ๐‡๐จ๐ž ๐ ๐ข๐ง๐  ๐๐š๐ญ?
โ€œIk had veel vrije tijd doordat ik tussen twee opleidingen in zat en heb toen aangegeven wel meer te willen binnen FOCUS. Ik ben intern opgeleid, onder intensieve begeleiding van Thomas en sinds januari draai ik fitness diensten.
Doordat ik nu niet perse achter de bar moet staan, kan ik mijn sociale skills nog meer uitbreiden; door de fitness in te lopen voor een praatje, door intake gesprekken te voeren en door fitness schemaโ€™s uit te leggen. Dit is nog leuker dan de functie waarmee ik oorspronkelijk ben begonnen!โ€

๐–๐š๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ข๐๐ญ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ฏ๐š๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ฅ๐ž๐ง?
โ€œSowieso is er het sociale deel, er hangt altijd een gezellige sfeer.
Verder is er veel kennis binnen het team waar je als klant op door kan gaan als daar behoefte aan is.
Omdat het team zo divers is, is er altijd wel een medewerker met wie je een klik hebt en die kennis bezit waar je wat aan kan hebben. Door deze diversiteit is er bij iedereen wat anders te halen, wat maakt dat FOCUS zich zeker onderscheidt ten opzichte van anderen.โ€

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ-๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ? ๐˜๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜”๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด.

๐ŸŽค Priscilla Looij

| Oude-Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen?
Stuur een mail naar jouw locatie voor het opzegformulier.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring