| FOCUS Oude-Tonge

FOCUS3.0

Eigenaar Achmed Rashid aan het woord

Binnen 3 jaar 3 ‘locaties’, dat was niet helemaal het plan. Op 1 mei 2015 mocht ik de sleutel van Sportschool Kicks overnemen. Sportschool Kicks onderging al snel een ware metamorfose, met een andere naam, een eigen huisstijl en geheel nieuwe uitstraling: ‘FOCUS Health & Fitness’ was geboren! 

Met veel enthousiasme, plezier en toewijding werkte ik 7 dagen per week om van FOCUS de beste sportschool van Flakkee te maken. Het ledenaantal groeide snel en daarom besloten we uit te breiden met twee extra loodsen. Een behoorlijke uitbreiding en daarmee een...

Fitness

Fitness

De fitnessruimte bij FOCUS Health & Fitness biedt gelegenheid om te werken aan kracht- en conditieverbetering. We beschikken in onze fitnessruimte over een ruim aanbod aan apparatuur, waar je zowel zelfstandig als onder begeleiding kunt trainen. De mogelijkheden van een fitness-training zijn onbeperkt. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar om een persoonlijk fitness-schema te maken en je te begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Groepsles

Groepslessen

Bij FOCUS Health & Fitness weten we dat iedereen die gaat sporten een bepaald doel voor ogen heeft. De een sport voor zijn plezier, de ander om af te vallen of voor een gezondere levensstijl. Door verschillende vormen van fitness kunnen deze doelen behaald worden. Wanneer je alleen traint is de verleiding groter om te stoppen dan tijdens groepslessen. Sporten in een groep geeft energie, motiveert en zorgt voor resultaten.

PT

Personal Training

Als lid van FOCUS Health & Fitness is begeleiding inbegrepen. Onze (fitness)instructeurs staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Heb je meer hulp nodig bij het behalen van jouw doelstellingen? Dan is personal training misschien iets voor jou! Personal training gaat verder dan de begeleiding in de fitnessruimte of tijdens groepslessen. Tijdens een personal training ga je één op één aan de slag met jouw personal trainer. De gehele training heeft de personal trainer aandacht voor jou en jouw persoonlijke doelstellingen. Naast persoonlijke begeleiding, worden trainingsschema’s en voedingsadviezen op maat gemaakt. Een personal trainer motiveert, begeleidt en adviseert!

Gezondheid

Health

FOCUS Health & Fitness biedt een totaalpakket voor iedereen die wilt werken aan het verbeteren van zijn of haar gezondheid en sportprestaties. Daarom beschikken wij naast sportfaciliteiten ook over in-house fysiotherapie, voedingsadviezen en coaching.