| Personal Training

FOCUS

Personal Training

Als lid van FOCUS Health & Fitness is begeleiding inbegrepen. Onze (fitness)instructeurs staan voor u klaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Heeft u meer hulp nodig bij het behalen van uw doelstellingen? Dan is personal training misschien iets voor u!

Wat is personal training?
Personal training gaat verder dan de begeleiding in de fitnessruimte of tijdens groepslessen. Tijdens een personal training gaat u één op één aan de slag met uw personal trainer. De gehele training heeft de personal trainer aandacht voor u en uw persoonlijke doelstellingen. Naast persoonlijke begeleiding, worden trainingsschema’s en voedingsadviezen op maat gemaakt. Een personal trainer motiveert, begeleidt en adviseert!

Waarom personal training?
Misschien bent u de motivatie kwijt om te gaan sporten, bereikt u met uw huidige trainingen niet het gewenste resultaat of wilt u technieken verbeteren? Er zijn veel redenen te benoemen om (tijdelijk) een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer geeft namelijk net dat extra duwtje in de rug en motiveert, is een stok achter de deur en zorgt ervoor dat u net een stapje verder gaat en harder traint. Daarnaast is personal training uitermate geschikt om uw bestaande trainingsprogramma naar een hoger niveau te tillen. Met personal training bereikt u onder professionele begeleiding op een veilige en verantwoorde manier uw doel!

Personal training bij FOCUS Health & Fitness
Aan de hand van een intakegesprek wordt samen met uw personal trainer een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma opgesteld. Eerst vindt een 0-meting plaats om de startsituatie van o.a. kracht, conditie en gewicht vast te leggen. Vervolgens worden tussentijds meet- en weegmomenten ingepland om de voortgang bij te houden. Afhankelijk van uw persoonlijke doelstellingen kunnen de trainingen bestaan uit cardio-, kracht- en lenigheidsoefeningen. Bokszaktraining, hardlopen, circuit-training, functional training; tijdens een personal training kunt u alles verwachten. Vaak wordt tijdens de personal training gebruik gemaakt van attributen, zoals kettlebells, touwen, gewichten, bokshandschoenen en trapkussens. Uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

personal trainers klein-minpersonal training klein-min