| Personal Training

FOCUS

Personal Training

Als lid van FOCUS Health & Fitness is begeleiding inbegrepen. Onze (fitness)instructeurs staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Heb je meer hulp nodig bij het behalen van je doelstellingen? Dan is personal training misschien iets voor jou! Benieuwd naar de ervaringen van onze leden? Klik hier en/of hier voor het bekijken van de videos.

Wat is personal training?
Personal training gaat verder dan de begeleiding in de fitnessruimte of tijdens groepslessen. Tijdens een personal training ga je één op één aan de slag met je personal trainer. De gehele training heeft de personal trainer aandacht voor jou en jouw persoonlijke doelstellingen. Naast persoonlijke begeleiding, worden trainingsschema’s en voedingsadviezen op maat gemaakt. Een personal trainer motiveert, begeleidt en adviseert!

Waarom personal training?
Misschien ben je de motivatie kwijt om te gaan sporten, bereik je met je huidige trainingen niet het gewenste resultaat of wil je technieken verbeteren? Er zijn veel redenen te benoemen om (tijdelijk) een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer geeft namelijk net dat extra duwtje in de rug en motiveert, is een stok achter de deur en zorgt ervoor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Daarnaast is personal training uitermate geschikt om je bestaande trainingsprogramma naar een hoger niveau te tillen. Met personal training bereik je onder professionele begeleiding op een veilige en verantwoorde manier jouw doel!

Personal training bij FOCUS Health & Fitness
Aan de hand van een intakegesprek wordt samen met je personal trainer een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma opgesteld. Eerst vindt een 0-meting plaats om de startsituatie van o.a. kracht, conditie en gewicht vast te leggen. Vervolgens worden tussentijds meet- en weegmomenten ingepland om de voortgang bij te houden. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstellingen kunnen de trainingen bestaan uit cardio-, kracht- en lenigheidsoefeningen. Bokszaktraining, hardlopen, circuit-training, functional training; tijdens een personal training kun je alles verwachten. Vaak wordt tijdens de personal training gebruik gemaakt van attributen, zoals kettlebells, touwen, gewichten, bokshandschoenen en trapkussens. Uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

Personal trainingPersonal TrainingPersonal training