| Achmed Rashid aan het woord

FOCUS3.0

1 januari 2018 - ‘FOCUS3.0 een sportschool van ons allemaal’

Binnen 3 jaar 3 ‘locaties’, dat was niet helemaal het plan. Op 1 mei 2015 mocht ik de sleutel van Sportschool Kicks overnemen. Sportschool Kicks onderging al snel een ware metamorfose, met een andere naam, een eigen huisstijl en een geheel nieuwe uitstraling: ‘FOCUS Health & Fitness’ was geboren! Met veel enthousiasme, plezier en toewijding werkte ik 7 dagen per week om van FOCUS de beste sportschool van Flakkee te maken. Het ledenaantal groeide snel en daarom besloten we uit te breiden met twee extra loodsen. Een behoorlijke uitbreiding en daarmee een groot risico, maar het was de beste beslissing ooit. Het gaf namelijk extra ruimte om te sporten en om te ontspannen en het bood mogelijkheden voor andere ondernemers om hun bedrijf binnen FOCUS te starten. Met veel hulp van vrienden, familie, collega’s en leden werd november 2016 een prachtige FOCUS2.0 gerealiseerd!

Helaas was deze droom maar van korte duur, want in de nacht van 20 op 21 mei 2017 werd FOCUS2.0 getroffen door een heftige brand. In één nacht was alles verwoest waar we samen zo hard aan hadden gewerkt. Er was veel verdriet, we hebben hard gehuild en daarna de schouders eronder gezet om FOCUS zo snel mogelijk weer up-and-running te krijgen: wij team-FOCUS en onze leden kunnen namelijk niet zonder FOCUS!

Vervolgens zijn we in een achtbaan terechtgekomen waar we soms nog draaierig van worden, maar het is ons gelukt! Binnen een jaar mochten we de deuren van FOCUS3.0 openen. En wat ben ik trots! Trots op het resultaat, maar vooral trots op mijn team! En dankbaar voor al hun hulp en die van onze leden, vrienden en familie. Zij hielpen met het inrichten van de tijdelijke locatie (FOCUS2.5), organiseerden het geweldige FOCUS-benefietfeest, hielpen mee met het opbouwen van de Stationsweg en met de verhuizing en inrichting van FOCUS3.0. Iets wat mogelijk is gemaakt door ons allemaal. En dat maakt FOCUS3.0 een sportschool van ons allemaal!

FOCUS3.0 is een sportcentrum dat staat voor kwaliteit, professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Voel je welkom bij FOCUS en kom gerust eens langs! De deur staat open voor iedereen die fitter wilt worden en wilt werken aan zijn of haar gezondheid. Team FOCUS staat klaar om je daarbij te helpen!

FOCUS1.0

1 juli 2015 - 'FOCUS Health & Fitness is Sportschool Kicks in een nieuw jasje’

Al meer dan 10 jaar is Sportschool Kicks een begrip op Goeree-Overflakkee. Vanaf de opening ben ik werkzaam geweest bij deze sportschool en in de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende ontwikkelingen meegemaakt binnen de sportbranche. Met de overname van Sportschool Kicks en de verandering naar FOCUS Health & Fitness wordt een sportcentrum gecreëerd waar meer dan alleen gesport kan worden. Met de nieuwe naam, het logo en de huisstijl willen we uitstralen waar we voor staan: een sportpunt waar iedereen terecht kan die wil werken aan zijn of haar gezondheid en fitter wil worden. Door middel van professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een gemotiveerd team hopen we iedereen te kunnen helpen bij het behalen én behouden van zijn of haar doelstellingen.