| Health

Fysiotherapie

Levolger Fysiotherapie

Bewegen zonder pijn of beperking vanzelfsprekend? Niet altijd! Door oorzaken zoals een ongeval, operatie, sportblessure, ziekte of een (aangeboren) aandoening kunnen tijdelijke of langdurige klachten ontstaan die invloed hebben op het menselijk lichaam. Ook kunnen klachten ontstaan door een verkeerde beweging, het langdurig uitvoeren van belastende werkzaamheden of gewoonweg door het ouder worden van het lichaam. Houdingen en bewegingen zoals zitten, staan en lopen zijn opeens niet meer vanzelfsprekend en kunnen belemmeringen geven in het dagelijks leven. Met lichamelijke klachten zoals pijn, zwelling en aandoeningen aan spieren, pezen, gewrichten, banden en zenuwen kunt u terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van houding- en bewegingsproblematiek!

Voeding

Healthy You

Healthy You is in 2015 opgericht door Esther Kengen, een beroepsprofessional in haar vakgebied. Als orthomoleculair voedingscoach en personal trainster zag zij al snel dat alleen beweging en gezonde voeding niet voldoende was om daadwerkelijk een leefstijlverandering te maken. Nadat mensen klaar waren met de voedingsconsulten, viel 85% van de deelnemers al snel weer terug in hun oude gewoontes en patronen en kwamen de verloren kilo’s er weer bij. Er was een ‘missing link’ om een echte leefstijlverandering te kunnen maken. Daarom heeft Healthy You zich gespecialiseerd in MINDSET COACHING.

We komen tot de kern van waarom je niet doet wat je eigenlijk al weet. Want wees eerlijk… uiteindelijk weet heel Nederland wat hij/zij moet doen om resultaten te krijgen. Minder snoepen, meer groente eten, meer water drinken en meer bewegen zijn acties welke absoluut voor resultaten zullen zorgen. Toch is er iets in het brein wat er iedere keer opnieuw voor zorgt dat je terug valt in oude patronen. Daarom werken wij aan een ijzersterke mindset! De mindset: ”maandag probeer ik het weer opnieuw”, is bijvoorbeeld niet een heel werkbare mindset.

Wil je echt resultaat zonder terug te vallen?
Om tot blijvend resultaat te komen is het noodzakelijk te gaan bouwen op een goed fundament. Je kunt wel een dak of nieuwe muren plaatsen, maar als de fundering niet sterk genoeg is stort het uiteindelijk alsnog in. Met andere woorden, je kunt gaan sporten en telkens opnieuw op dieet gaan, maar als jouw eigen basis niet sterk is val je telkens terug in jouw oude patroon met slechte gewoontes.

Coaching

Silly Coaching

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!

Die klinkt leuk hè? 
Maar wat als je even niet weet hoe je die salto moet maken? Als je op een punt belandt, waar je alleen nog maar kunt blijven liggen na die struikel partij? 

Wat als je echt niet weet hoe je overeind moet komen?

Dan is het fijn als je bij iemand terecht kan die je een duwtje in de rug kan geven, of een schop onder je kont als dat nodig is. Iemand die jou bij de hand neemt en de stappen van de salto doorneemt.

Die jou de inzet van de salto leert, of laat zien hoe je dit over kan brengen aan je kinderen, zodat zij weer koprollend en al salto makend door het leven kunnen gaan.

Ik bied verschillende soorten coaching aan, voor zowel kinderen als volwassenen.