| Specialisaties

FOCUS

Specialisaties

Het FOCUS-team blijf zich ontwikkelen! Regelmatig volgen medewerkers cursussen die een aanvulling zijn op onze dienstverlening. Door deze specialisaties kun je bij FOCUS terecht voor advies over verschillende onderwerpen! Uiteraard is dit inbegrepen in het lidmaatschap. Kunnen we iets voor je betekenen? Stuur gerust een e-mail of spreek een van de collega’s aan!
Wist je dat we ook ondernemers vanuit verschillende disciplines in huis hebben, zoals een fysiotherapeut en voedingsdeskundige? Meer informatie vind je hier.

Zwanger en Fit
Ben je zwanger of pas bevallen en komen onderstaande vragen je bekend voor? Dan ben je bij Lenny aan het juiste adres! Na haar cursus Zwanger en Fit heeft ze al verschillende dames met plezier en succesvol begeleid.

- Welke oefeningen zijn wel of juist niet geschikt tijdens/na zwangerschap?
- Hoe zit het eigenlijk met het trainen van de buikspieren?
- Zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit?
- Hoe train je de bekkenbodemspieren?
- Hoe zorg ik ervoor dat ik na de bevalling weer snel in shape ben?

Stress- en slaapmanagement
Voldoende rust en slaap zijn essentiële voorwaarden voor een fit en gezond leven. Ook voor het boeken van vooruitgang in de sportschool zijn ze enorm belangrijk. Zou jij graag praktische handvaten willen ontvangen om beter om te gaan met stress, en meer (nacht)rust willen ervaren? Priscilla heeft de cursus Stress- en Slaapmanagement gevolgd en helpt je graag op weg naar meer ontspanning! Wist je dat ze naast werkneemster bij FOCUS, eigenaar is van Silly Coaching? Jong en oud kunnen bij haar terecht voor verschillende vormen van coaching. Voor meer informatie over Silly Coaching klik hier.

Conditietraining (top)sport
Wil jij je conditietraining verbeteren door aan de slag met te gaan met kracht, snelheid en/of uithoudingsvermogen? Of wil je tips bij de opbouw van jouw training(en)? Emile heeft de kennis op zak om je te helpen bij jouw persoonlijke doelen! 

LennyPriscillaEmile