| Health

Fysiotherapie

Levolger Fysiotherapie

Bewegen zonder pijn of beperking vanzelfsprekend? Niet altijd! Door oorzaken zoals een ongeval, operatie, sportblessure, ziekte of een (aangeboren) aandoening kunnen tijdelijke of langdurige klachten ontstaan die invloed hebben op het menselijk lichaam. Ook kunnen klachten ontstaan door een verkeerde beweging, het langdurig uitvoeren van belastende werkzaamheden of gewoonweg door het ouder worden van het lichaam. Houdingen en bewegingen zoals zitten, staan en lopen zijn opeens niet meer vanzelfsprekend en kunnen belemmeringen geven in het dagelijks leven. Met lichamelijke klachten zoals pijn, zwelling en aandoeningen aan spieren, pezen, gewrichten, banden en zenuwen kun je terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van houding- en bewegingsproblematiek!

Coaching

Silly Coaching

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!

Die klinkt leuk hè?
Maar wat als je even niet weet hoe je die salto moet maken? Als je op een punt belandt, waar je alleen nog maar kunt blijven liggen na die struikel partij?

Wat als je echt niet weet hoe je overeind moet komen?

Dan is het fijn als je bij iemand terecht kan die je een duwtje in de rug kan geven, of een schop onder je kont als dat nodig is. Iemand die jou bij de hand neemt en de stappen van de salto doorneemt.

Die jou de inzet van de salto leert, of laat zien hoe je dit over kan brengen aan je kinderen, zodat zij weer koprollend en al salto makend door het leven kunnen gaan.

Ik bied verschillende soorten coaching aan, voor zowel kinderen als volwassenen.