| Health

Fysiotherapie

Fysiomedic.nl

Wat jou belemmert om lekker te kunnen sporten of bewegen pakken wij aan. Bij Fysiomedic.nl hebben we een enthousiast en gedreven team wat je graag helpt bij het behandelen van jouw blessure! Tijdens een behandeling zullen we uw pijnklacht(en) uitgebreid analyseren, en samen met u een behandelplan opstellen en uitvoeren. We hechten veel waarde aan uw zelfredzaamheid en gaan samen met u voor de best mogelijke zorg.

Ons motto is niet voor niets: Samen Werken Aan Bewegen!

Fysiomedic.nl is een direct toegankelijke praktijk, u kunt bij ons zonder verwijzing van een huisarts of specialist terecht. We passen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie toe.
Heb je een vraag of wil je advies? Neem gerust contact met ons op

Voeding

Fuel Coaching

Fuel Coaching fuels your growth

De ambitie van Fuel Coaching is om de wereld een stuk ‘onzin-vrijer’ te maken op gebied van training, voeding en de algehele leefstijl omtrent gezondheid. Fuel Coaching is opgericht door Jordi Kamp, een afgestudeerd diëtist en personal trainer die zichzelf constant verdiept in zijn vakgebied. 

Wil je een bepaalde fysieke verandering bereiken, heb je bepaalde krachtdoelen, of wil je algeheel gezonder leven en beter in je vel zitten? Dan kun je bij Fuel Coaching terecht. We zullen samen gaan werken aan een groei-mindset; de beste versie van jezelf worden. Verbetering en persoonsgerichte adviezen staan centraal. 

Ready to grow?