Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPINNING EVENT - STRONGER TOGETHER

15 april 2023 / 09:00 - 11:00

Wil jij ook spinnen voor het goede doel, en samen zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Alpe d'Huzes / KWF Kankerbestrijding? Spring dan zaterdag 15 april op de fiets tijdens de twee uur durende spinning marathon bij FOCUS Middelharnis!

Dit event wordt georganiseerd door vier toppers die gaan deelnemen aan de Alpe d'Huzes! En samen met jou willen ze graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Schrijf je je in voor het event? Dan bedraagt het inschrijfgeld €25,00, waarvan 100% naar het goede doel gaat. Daarnaast zou het super tof zijn als het je lukt om extra geld in te zamelen, bijvoorbeeld door sponsoring van vrienden en familie voor deelname aan deze marathon. Ze zijn natuurlijk van harte welkom om je aan te komen moedigen, dus nodig ze zeker uit!

Tijdens het event zijn er twee ervaren en enthousiaste spinning instructeurs aanwezig die ervoor zullen zorgen dat de tijd voorbij vliegt met leuke oefeningen en energieke muziek! Als snacks wordt er gezorgd voor fruit en smoothies, en ook de koffie zal klaar staan.

Ga jij de uitdaging aan en doe je mee aan dit mooie event? Schrijf je dan nu in via de volgende link en verzeker jezelf van een plekje.
https://forms.gle/EiaWmYWKn7ZoXg9y6

Check hieronder alle info op een rijtje:
- Wanneer: Zaterdag 15 april van 09.00u tot 11.00u
- Waar: FOCUS Middelharnis, Industrieweg 38
- Wie: zowel leden als niet-leden
- Kosten: Inschrijfgeld €25,-
- Inclusief fruit, smoothies en koffie

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
09:00 - 11:00

Locatie

FOCUS MH
Industrieweg 38
Middelharnis, 3241MA
+ Google Maps
Telefoon
0187-641224