FOCUS GESLOTEN

14-12-20 | Helaas heeft de overheid besloten dat sportscholen opnieuw dicht moeten. De deuren van FOCUS Health & Fitness zullen dan ook vanaf morgen 15 december gesloten zijn op beide locaties. Deze maatregel zal vooralsnog gelden t/m dinsdag 19 januari. Let op: sporten buiten openingstijden is mogelijk tot uiterlijk vanavond 00.00u. 

Het is weer enorm vervelend nieuws. Niet alleen voor ons, zeker ook voor jou als lid van onze sportschool. Wat hadden we je graag ook in deze periode een plek blijven bieden om te sporten, je energie eruit te gooien, te ontspannen, je FOCUS-friends (op afstand) te zien. 

Uiteraard gaan we ons als team opnieuw inzetten om jou ondanks de lock down zoveel mogelijk te bieden om toch in beweging te kunnen blijven. Volg bijvoorbeeld een workout via ons YouTube-kanaal of kies een trainingsschema uit in de FOCUS-app. Ook gaan we zo snel mogelijk nieuw (live) lesmateriaal aanbieden. Houd hiervoor de updates in de gaten. 

Heb je vragen over de workouts of fitness-schema's die we aanbieden? Heb je behoefte aan een trainingsschema afgesteld op jouw persoonlijke mogelijkheden? Of wil je misschien gaan hardlopen, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt opbouwen? Aarzel niet ons te mailen met de vragen die je hebt, we helpen je graag! We zijn bereikbaar via info@focushealthfitness.nl (Oude-Tonge) en middelharnis@focushealthfitness.nl


Blijf in beweging, blijf gezond! Samen komen we ook hier met de FOCUS-spirit weer doorheen. 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring