UPDATE GROEPSLESSEN

09-11-20 | Uit het overleg met de Gemeente is duidelijk geworden dat we helaas alle groepslessen (in welke vorm dan ook) t/m 18 november moeten annuleren. Hopelijk kunnen we daarna snel weer knallen! Welke alternatieven bieden we tot die tijd? 👇🏼

Vanaf morgen 10 november zijn op beide locaties de groepsleszalen beschikbaar voor vrije INDIVIDUELE trainingen, waarbij je gebruik kunt maken van de groepslesmaterialen (inclusief spinningfietsen). Haal dus je inspiratie uit de online groepslessen, te vinden op ons YouTube-kanaal, of ga aan de slag met een eigen training. De vakken waarin je je workout kunt doen zijn gemarkeerd. Per tijdsblok (van 1 uur en 15 min) kunnen maximaal 10 personen gebruik maken van de groepsleszaal. In MH is ook de spinningzaal beschikbaar voor vrije trainingen. 

LET OP! Reservering voor de groepsleszaal is verplicht! Dit is mogelijk in de app via Rooster Groepslessen. Uiteraard mag je met een groepslesabonnement ook nog steeds gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Maak ook dan een reservering voor jouw training. 

Opnieuw een verandering, opnieuw een aanpassing, opnieuw blijven denken in mogelijkheden, maar samen met jullie maken we er weer het beste en blijven we hoe dan ook in beweging! 

Zien we jou snel weer?! 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring