HOME WORKOUTS

23-03-20 | Weken stilzitten? Dat is geen optie! Daarom biedt FOCUS Health & Fitness sinds de tijdelijke sluiting van de sportschool vanaf 15 maart, i.v.m. het Coronavirus, verschillende opties aan om toch in beweging te blijven. Doe mee met een live workout via social media, volg in je eigen tijd een les via YouTube of maak gebruik van een van de vele fitness-schema’s. En dit allemaal vanuit je eigen huiskamer of tuin! De workouts zijn speciaal ontwikkeld om thuis te kunnen doen, dus heb je geen fitness- en/of lesmaterialen in huis; geen probleem!

  • LIVE WORKOUTS: Dagelijks bieden we een live home workout aan via Facebook en Instagram, verzorgd door een van onze instructeurs vanuit zijn/haar huiskamer of tuin. Doe bijvoorbeeld mee met Circuittraining, H.I.I.T. of Functional Training. Het volledige rooster vind je op deze website en in de FOCUS-APP. Houd ook onze social media in de gaten voor de dagelijkse updates!
  • FOCUS ON YOUTUBE: Sport je liever op een ander moment? Check dan verschillende FOCUS Home Workouts, zoals XCO en ClubPower, via ons YouTube kanaal. Deze zijn te vinden via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCk2oKlokh4PQMhZJv60iWpw
  • FITNESS-SCHEMA’S: In de FOCUS-APP vind je verschillende FOCUSvsCORONA fitness-schema's. Met deze schema’s kun je waar dan ook (in huis) en wanneer je wilt aan de slag!   

We hopen je zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen bij FOCUS Health & Fitness! Blijf in beweging zolang de sportschool gesloten moet blijven, en het allerbelangrijkste.. Stay safe!

| Oude-Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - donderdag: 8.30 - 21.30
Vrijdag: 8.30 - 18.00
Zaterdag - zondag: 9.00 - 12.00

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen?
Stuur een mail naar jouw locatie voor het opzegformulier.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring