Afstudeerproject Jordi Kamp

11-04-19 | Beste FOCUS-leden, mijn naam is Jordi Kamp. Ik ben fitnessinstructeur en personal trainer bij FOCUS Health & Fitness (voornamelijk in Middelharnis, maar zo nodig ook in Oude-Tonge). Ik bevind mezelf momenteel in het vierde jaar van mijn opleiding Voeding & Diëtetiek, waarbij ik onderzoek doe naar de behoeftes/verwachtingen van FOCUS-klanten betreffende een eventuele (sport)diëtist! Dit wil ik onderzoeken d.m.v. een enquête en daar heb ik uw hulp bij nodig.

Wilt u mee werken aan dit onderzoek? Vul dan de enquête in via onderstaande link! De enquête is geheel anoniem en iedere ingevulde enquête telt mee, dus twijfel niet.

Link: Enquête Afstudeerproject Jordi Kamp

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met sportieve groet,

Jordi Kamp

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Wil je van locatie wisselen, of je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring