FOCUS MH OPENT BINNENKORT!

14-02-19 | Bijna is het zover: de opening van FOCUS health & fitness in Middelharnis! Momenteel wordt er hard gewerkt om FOCUS MH te realiseren. De verwachte openingsdatum is 11 maart 2019!

Graag brengen we u op de hoogte van de ontwikkelingen en willen we u voorzien van extra informatie over het aanbod en de mogelijkheden van FOCUS MH.

INDUSTRIEWEG
Al jarenlang wordt het pand op Industrieweg 38 gebruikt als sportschool. Zowel Achmed Rashid als Wesley Spuij hebben allebei al heel wat uurtjes op deze werkvloer gestaan. Toen bleek dat dit pand vrij kwam, waren ze er snel over uit dat dit een geschikte locatie zou zijn voor een tweede vestiging van FOCUS health & fitness: FOCUS MH!


VERBOUWING
Ook waren ze het er samen snel over eens, dat er meer dan alleen een likje verf nodig was om de ruimtes om te toveren tot een moderne sportschool met de look & feel van FOCUS health & fitness zoals in Oude Tonge.
FOCUS health & fitness staat voor stoer, modern, ruimtelijk, comfortabel en sfeervol. Zo gezegd, zo gedaan! Met hulp van interieurstyliste Ilse van der Have zijn ideeën en wensen uitgewisseld, wat resulteerde in prachtige 3D ontwerpen. Dit betekende een ‘paar muurtjes’ eruit, meerdere nieuwe vloeren erin, airco-units aan het plafond, een complete lounge met bar en alles voorzien van een nieuw likje verf. En dat is nog maar een kleine opsomming van alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn of nog gaan gebeuren voordat we echt open kunnen.   

AANBOD
Met de verbouwing is gekozen voor een indeling met een extra grote fitnessruimte. De fitnessruimte zal ingericht worden met de moderne cardio-apparatuur van Life Fitness en een uitgebreid assortiment krachtapparatuur van de Hammer-Strenght lijn. FOCUS MH behoort daarmee straks tot een officieel Hammer Strenght Centre. Met de nieuwe indeling is o.a. een voormalige groepslessenzaal komen te vervallen en de ingang verplaatst. De nieuwe ingang wordt voorzien van een complete bar met een loungegedeelte waar men kan genieten van een kopje koffie, thee of smoothie.  Er is een aparte zaal voor spinninglessen en een aparte zaal voor groepslessen als XCO, ClubPower en Yoga. Helaas is er niet voldoende ruimte beschikbaar om ook groepslessen als crossfit, bokszaktraining en kickboksen aan te bieden.

PRE SALE
Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk open te gaan! Bent u nieuwsgierig naar de vorderingen? Kom dan langs op een van de PRE SALE DAGEN op zaterdag 23 februari en zaterdag 2 maart tussen 12.00 en 15.00 uur. Tijdens deze dagen kunt u lid worden en profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Bent u al lid bij FOCUS health & fitness in Oude Tonge en wilt u graag overstappen naar locatie Middelharnis? Ook dan kunt u uiteraard gebruik maken van de PRE SALE ACTIE. Inschrijfformulieren zijn vanaf woensdag 20 februari verkrijgbaar in Oude Tonge.

Graag tot ziens bij FOCUS MH!

Met sportieve groet,

Achmed Rashid & Wesley Spuij

F.A.Q.

1. Wat is het aanbod?
Fitness (24/7), groepslessen en personal training. Daarnaast is er een squashbaan aanwezig.

2. Uit welke abonnementen kan ik kiezen?
Onbeperkt fitness of groepslessen of een combinatie van fitness en groepslessen (combi-abonnement).
Alle abonnementen betreffen een contract voor minimaal 12 maanden. Na 12 maanden zijn de contracten maandelijks opzegbaar.

3. Is het mogelijk om met een abonnement zowel bij FOCUS Middelharnis als FOCUS Oude Tonge te trainen?
Nee, het is helaas niet mogelijk om met 1 abonnement op 2 locaties te trainen.

4. Welke groepslessen worden aangeboden?
XCO, circuittraining, H.I.I.T., ClubYoga, Pilates, ClubBattle, ClubPower, Spinning, YinYoga

5. Wat zijn de tarieven?
Fitness of groepslessen, jaarcontract: 39,95 per maand
Fitness en groepslessen, jaarcontract: 44,95 per maand

6. Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden?
Fitness: 15 jaar
Groepslessen: 13 jaar

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring