MEET THE TEAM | LORRAINE

04-03-2024 | Maak kennis met onze barmedewerkster en groepslesinstructrice Lorraine Huikeshoven!

๐‡๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
โ€œIk sportte hier zelf en was op zoek naar een nieuwe bijbaan. In juli vorig jaar heb ik een open sollicitatie gestuurd, maar toen was er niemand nodig. Een maand later was er een vacature en heb ik gereageerd. En sinds september werk ik met veel plezier hier.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ณ๐จ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค ๐š๐š๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œDe sfeer hier. Klanten komen naar FOCUS omdat ze hier graag willen zijn, waardoor iedereen blij is en er daarom een gezellige sfeer hangt.
Verder vind ik het maken van een praatje, belangstelling tonen, mensen echt leren kennen, een van de leukste dingen van mijn werk binnen FOCUS. En het koffie zetten; het oefenen met figuurtjes maken in de cappuccino bijvoorbeeld, vind ik leuk. Zo heeft een keer een klant op een Instagram post gereageerd dat ik de lekkerste koffie ooit had gezet. Superleuk om dit terug te horen! โ€

๐’๐ข๐ง๐๐ฌ ๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐จ๐จ๐ค ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ฅ๐ž๐ฌ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ซ๐ฎ๐œ๐ญ๐ซ๐ข๐œ๐ž. ๐–๐š๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐š๐ง?
โ€œDat vind ik heel spannend en een echte uitdaging, maar wel super om te doen. Ik denk ook dat het goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling; Je moet ineens in de spotlights staan en mensen toespreken en motiveren. Je hebt een heel ander contact met de deelnemers dan achter de bar, wat mโ€™n werk lekker afwisselend maakt.โ€

๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ณ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ข๐ง ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฏ๐ฅ๐จ๐ž๐ซ?
โ€œIk ben sociaal, wat je zeker moet zijn in deze branche. Ik kan heel makkelijk een gesprek aanknopen en zo contact leggen met klanten. Verder ben ik zorgzaam, wat maakt dat ik graag wil dat iedereen tevreden is en goed verzorgd wordt. Ik denk dat dat ook zeker een meerwaarde heeft binnen FOCUS.โ€

๐–๐š๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ข๐๐ญ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ฏ๐š๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ฅ๐ž๐ง?
โ€œDat is absoluut de persoonlijke aanpak. Toen ik hier voor het eerst kwam, nadat ik ergens anders had gesport was ik helemaal verbaasd dat de medewerker naar me toekwam om een praatje te maken ๐Ÿ˜Š. Dit maakte dat ik meteen op mijn gemak was.
Het aanspreken van klanten, interesse tonen, weten hoe iemand zijn koffie drinkt; Dat zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat de klant zich gezien voelt en niet als nummertje wordt behandelt.
Verder is de sfeer onder collegaโ€™s super gezellig en dat straalt ook zeker door in de sfeer in de hele sportschool.โ€

๐ŸŽค Priscilla Looij

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜“๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต? ๐˜ก๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜บ & ๐˜”๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ 19.00.

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring