MEET THE TEAM | THOMAS

16-02-23 | Maak kennis met onze teamleider Thomas van der Graaff!

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป?
โ€œIk ben begonnen als stagiair op locatie Middelharnis.
Na het eerste stage jaar ben ik eind 2021 begonnen als fitness coach. Ik ben begonnen met 1 dienst in de fitness en heb dit al snel uitgebreid met Personal Training. Na een klein half jaar heb ik, vanwege mijn ervaring als teamleider ergens anders, een aantal management taken gekregen en van daaruit ben ik door gerold in de functie teamleider.
Nu werk ik ongeveer 25 ร  30 uur binnen FOCUS en combineer dit met mijn studie fysiotherapie, waar ik in het derde jaar zit. Dit hoop ik volgend jaar positief af te kunnen ronden.โ€

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ?
โ€œIk vind het samenwerken met alle collegaโ€™s binnen FOCUS erg leuk. Ik zie het als een uitdaging om uit iedereen de talenten te halen die er al in zitten. Om hier tijd en ruimte voor te creรซren, zodat iedereen zich kan ontwikkelen. Samen met het klant contact binnen FOCUS, is dit voor mij een combinatie waar ik veel energie uithaal.โ€

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ?
โ€œNaast het sociale stukje dat iedere medewerker inbrengt, heb ik ook de kans om mijn kennis van mijn studie toe te passen. Bijvoorbeeld binnen medische Personal Training, waarbij ik klanten ook kan begeleiden in een stukje revalidatie. Dit doe ik samen met collega Jesse die in hetzelfde jaar van de studie zit als ik.
Daarnaast probeer ik deze kennis ook over te brengen op de rest van het fitness team. Zo heb ik onder andere, samen met een collega, een boekje ontwikkeld waarmee ik het personeel weer terug de schoolbanken inroep. Dit gaat bijvoorbeeld over een stukje basis anatomie en een aantal gezondheidsproblemen die we vaak tegen komen in de sportschool; hoe ga je hier mee om en welke begeleiding kun je hierbij geven.
Ook het coachen van klanten en het werken naar doelen komt hierin terug, zodat iedereen in staat is klanten een optimale begeleiding te kunnen geven.โ€

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป (๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป) ๐˜‡๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ต & ๐—ณ๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€?
โ€œDat het bij FOCUS health & fitness niet alleen gaat om het komen sporten en weer naar huis. We bieden een volledig service pakket met onder andere een stukje leefstijl coaching, voedingsadviezen en een persoonlijk klanten contact.
Ons streven is dat klanten zich thuis voelen en weten dat ze voor veel dingen bij ons terecht kunnen.
We hebben voor elke vraag wel iemand in huis; van revalidatie en stressmanagement tot powerliften en trainen tijdens de zwangerschap.
En als er een vraag is waar we niet direct een antwoord op hebben, dan zijn we zeker bereid om ons hierin te verdiepen en op zoek te gaan naar wat er nodig is om de klant wรฉl te kunnen helpen.โ€

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring