MEET THE TEAM | NICKY

15-03-23 | Maak kennis met onze fitness coach en personal trainer Nicky Kros!

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป?
โ€œAls ik heel eerlijk ben had ik nog nooit van FOCUS gehoord, totdat ik een stageplek zocht vanuit de opleiding Albeda Sportcollege. Zoals meerderen binnen het team ben ook ik dus begonnen als stagiair. Na mijn stage periode ben ik als fitness coach aangenomen en ik werk hier nu ongeveer 2 jaar fulltime.
In dezelfde tijd dat ik begon in de fitness, ben ik ook de les Functional Training gaan geven. Hiervoor heb ik de opleiding Functional Fitness gedaan en behaald.โ€

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐˜?
โ€œHet overbrengen van mijn kennis aan de klanten binnen FOCUS, dat vind ik een erg leuk onderdeel van mijn werk. Dit kan zowel binnen de lessen die ik geef, als in de fitness.
Ik ben iemand die graag met mensen werkt. Het lijkt me heel saai om een baan te hebben waar je geen contact hebt met andere mensen. Ik merk nu al, als ik een weekend niet hebt gewerkt, dat ik er op maandag weer naar uitkijk om iedereen te zien. Zowel de klanten binnen FOCUS, als de collegaโ€™s.โ€

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ? ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ฒ?
โ€œIk wil heel graag nog groeien binnen FOCUS, meer taken krijgen, meer verantwoordelijkheid. Dit gebeurt nu ook al, zo ga ik bijvoorbeeld over de bestellingen en begeleid ik stagiaires.
In de toekomst zou ik het een uitdaging vinden om bijvoorbeeld fitness coรถrdinator te worden. Het lijkt me leuk om meer met het team bezig te zijn vanuit een coรถrdinerende rol. Om samen met collegaโ€™s te kijken hoe we een nog beter functionerend geheel kunnen vormen.โ€

๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐Ÿญ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜‚๐˜, ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ฒ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป?
โ€œWij bieden binnen FOCUS die persoonlijke โ€˜touchโ€™, dat extra stukje persoonlijke aandacht. Geen standaard schema, maar een op maat gemaakt schema. Geen anonieme klant, maar een echt persoon. Niet alleen โ€˜hoiโ€™ en โ€˜dagโ€™, maar een bakkie en een praatje tussendoor. Met daarnaast een uitgebreid aanbod in de fitness, de groepslessen en een stukje wellness.
Men komt in de eerste instantie om te sporten, maar komt terug voor de gezelligheid!โ€

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring