MEET THE TEAM | LYNN

06-12-22 | Maak kennis met onze barmedewerkster Lynn van de Tonnekreek!

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—Ÿ๐˜†๐—ป๐—ป, ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป?
โ€œIk sportte hier een aantal maanden en werd toen benaderd met de vraag of ik een baantje zocht. Ze waren namelijk op zoek naar een barmedewerkster. Ik heb gelijk volmondig โ€˜jaโ€™ gezegd en inmiddels werk ik hier nu ongeveer anderhalf jaar met heel veel plezier.โ€

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ?
โ€œVoor nu vind ik barmedewerkster binnen Focus prima. Vandaag heb ik ook een barista cursus, waar ik erg benieuwd naar ben. Dan kan ik straks nog betere koffie zetten!
In de toekomst zou ik heel graag een opleiding willen doen met betrekking tot voeding. Misschien kan ik dan binnen Focus iets gaan betekenen op dit vlak. Als coach of iets dergelijks, gecombineerd met een stukje fitness begeleiding. Mijn plannen staan nog niet vast, maar niks doen is geen optie, dus ik ben nog zoekende wat ik precies ga doen.โ€

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜‡๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ?
โ€œHet te woord staan van mensen en het sociale praatje. Als mensen wat komen bestellen aan de bar vind ik het altijd leuk om even te kletsen en natuurlijk te zorgen voor een perfecte cappuccino of lekker bakje thee. Ik hoop altijd dat ik mensen het gevoel geef dat ze welkom zijn.โ€

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ?
โ€œIk vind het complete pakketje dat hier aangeboden wordt echt een pluspunt. Een persoonlijk schema, extra begeleiding bij het streven naar je persoonlijke doelen, voedingsadvies; het zit er allemaal bij inbegrepen.
Daarnaast staat de gezelligheid toch op de voorgrond! Het contact met klanten vind ik erg leuk, zo ook het contact met collegaโ€™s. De sfeer is altijd gemoedelijk en er wordt veel gelachen. Met collegaโ€™s, maar ook met klanten en klanten onderling. Ik heb het reuze naar mijn zin hier!โ€

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring