MEET THE TEAM | FINN

07-02-24 | Maak kennis met onze fitness coach Finn Vollenberg!

๐‡๐จ๐ž ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐ข๐ง๐ง?
โ€œZoals meerderen ben ik hier begonnen als stagiair in 2018. Ik had de keuze tussen FOCUS en een andere sportschool in Middelharnis. Ik heb toen gekozen voor FOCUS, omdat ik hier eerder was geweest met school en de sfeer hier heel gezellig vond.
Ik wilde hier ook perse blijven voor mijn vervolgstage en van daaruit ben ik al een aantal diensten gaan draaien. En sinds een jaar werk ik hier nu fulltime.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐ฌ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ณ๐จ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐š๐š๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œIk vind de klantenbinding die je hier hebt zeker speciaal. De sfeer die hier hangt en die je als werknemer natuurlijk zelf helpt te creรซren, die vind je nergens anders. Er hangt een bepaalde huiselijke, familiaire sfeer. Iedereen die binnen komt zegt gedag of maakt een praatje. Er is niet snel iemand chagrijnig.
Het verschil met andere sportscholen is dat de coaches hier aanwezig zijn en het contact met de klant opzoeken. Voor een praatje, voor begeleiding en voor advies. Het maakt het heel laagdrempelig voor iedereen om hier te komen sporten.โ€

๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ž ๐ค๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ข๐ง ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฏ๐ฅ๐จ๐ž๐ซ?
โ€œIk ben heel meelevend en kan helemaal meegaan in iemands verhaal. Dus รฉcht luisteren en ingaan op wat iemand vertelt. Verder ben ik erg sociaal, zoek ik mensen op en spreek ik ze aan. Ik wil mensen graag leren kennen.
Als je er dan een keer niet bent en klanten vragen een volgende keer waar je was, dan beschouw ik dat als een mooi compliment!โ€

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ž ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐…๐Ž๐‚๐”๐’?
โ€œIk heb het hier prima naar mijn zin, dus ik blijf voorlopig nog wel hangen ๐Ÿ˜Š.
Naast mijn fitness diensten heb ik nu ook de verantwoordelijkheid over de inkoop van de boodschappen en het begeleiden van stagiaires en geef ik ook de Circuit Training bij FOCUS Ouddorp. Dit maakt mโ€™n werk binnen FOCUS lekker afwisselend en uitdagend en dat vind ik wel belangrijk.
Dus ik hoop nog veel meer nieuwe dingen te leren en op die manier nog meer uitgedaagd te worden binnen FOCUS.โ€

๐–๐š๐ญ ๐ณ๐ž๐  ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐๐ข๐ž ๐…๐Ž๐‚๐”๐’ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ค๐ž๐ง๐ญ?
โ€œAls jij een sportschool zoekt waar het niet uitmaakt wie of wat je bent, waar je op je eigen manier en je eigen tempo wil trainen, dan moet je bij FOCUS zijn. We bieden kwaliteit en begeleiding op ieders niveau, iedereen is welkom!โ€

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241 MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Ouddorp

Boompjes 9
3253 AC Ouddorp

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OD biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie voor meer info.

Copyright 2023 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring