| FOCUS Middelharnis

Fitness

Fitness

De fitnessruimte bij FOCUS Health & Fitness biedt gelegenheid om te werken aan kracht- en conditieverbetering. We beschikken in onze fitnessruimte over een ruim aanbod aan apparatuur, waar je zowel zelfstandig als onder begeleiding kunt trainen. De mogelijkheden van een fitness-training zijn onbeperkt. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar om een persoonlijk fitness-schema te maken en je te begeleiden bij het behalen van jouw doelen.

Groepsles

Groepslessen

Bij FOCUS Health & Fitness weten we dat iedereen die gaat sporten een bepaald doel voor ogen heeft. De een sport voor zijn plezier, de ander om af te vallen of voor een gezondere levensstijl. Door verschillende vormen van fitness kunnen deze doelen behaald worden. Wanneer je alleen traint is de verleiding groter om te stoppen dan tijdens groepslessen. Sporten in een groep geeft energie, motiveert en zorgt voor resultaten!

PERSONAL

Personal Training

Als lid van FOCUS Health & Fitness is begeleiding inbegrepen. Onze (fitness)instructeurs staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Heb je meer hulp nodig bij het behalen van jouw doelstellingen? Dan is personal training misschien iets voor jou! Personal training gaat verder dan de begeleiding in de fitnessruimte of tijdens groepslessen. Tijdens een personal training ga je één op één aan de slag met jouw personal trainer. De gehele training heeft de personal trainer aandacht voor jou en jouw persoonlijke doelstellingen. Naast persoonlijke begeleiding, worden trainingsschema’s en voedingsadviezen op maat gemaakt. Een personal trainer motiveert, begeleidt en adviseert!