BODY CONTOURING

Nieuw bij FOCUS vanaf 12 juni: Body Contouring! 

Update! Op dit moment zit de agenda vol en kunnen we geen nieuwe afspraken inplannen. 

Heb jij een gezonde leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding? Maar lijkt je lichaam ondanks alle inspanning en inzet toch nog steeds zijn eigen willetje te hebben op bepaalde gebieden? Dan kan Body Contouring dé finishing touch voor jouw persoonlijke doel zijn!

Body Contouring is een steeds bekendere en een populaire behandeling ter verbetering van de lichaamscontouren. Het kan ingezet worden voor (huid)verstrakking, spiertoning, afname van vetweefsel en vermindering van cellulitis waarbij de armen, flanken, buik, billen, binnenzijde bovenbenen en heupen behandeld kunnen worden.

Body Contouring bij FOCUS Health & Fitness (locatie Middelharnis) vindt plaats met de Quanta System Delinea, een veilig systeem voor de behandeling van hardnekkige vetophopingen. Hierbij vindt er een combinatiebehandeling plaats van elektrische spierstimulatie (E.M.S.) en verhitting van het weefsel via infraroodlicht. De combinatie van deze twee technieken maakt de Delinea een uniek behandelapparaat, welke in Nederland nog onbekend is maar in Amerika al een groot succes is!

Het infrarood licht zorgt voor een diepe behandeling van de vetcellen en stimuleert de aanmaak van collageen zonder beschadiging van de oppervlakkige huid. Dit zorgt voor verbetering van plaatselijke cellulitis en verminderd vetweefsel. De E.M.S. zorgt naast spierstimulatie ook voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en stimuleert de doorbloeding.

Één behandelsessie duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Om een goed resultaat te bereiken wordt er een kuur van 6 behandelingen aangeraden. Wij bieden dan ook pakketten aan bestaande uit 6 behandelingen, waarbij je kunt kiezen voor de behandeling van één of meerdere lichaamsgebieden en waarbij er 1 afspraak per week ingepland zal worden. De behandelingen zijn comfortabel en pijnloos. Vier tot vijf weken na de laatste behandeling vindt er een evaluatie plaats en worden er opnieuw foto’s gemaakt om het resultaat in beeld te brengen. Het is belangrijk op te merken dat de specifieke resultaten en voordelen van contourcorrectie van het lichaam kunnen variëren afhankelijk van de persoon, de gekozen procedure en de doelen die zijn besproken tijdens het intakegesprek.

Omdat de behandelingen een aanvulling zijn op een (reeds) gezonde leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding, ontvang je 2 maanden gratis sporten waarbij je onbeperkt en 24/7 gebruik kan maken van al onze faciliteiten op beide locaties. Begeleiding van onze fitnesscoaches tijdens het sporten, voedingsadviezen en persoonlijke schema’s zijn tevens inbegrepen. Naast gratis sporten ontvang je een FOCUS handdoek en bidon, die natuurlijk onmisbaar zijn tijdens het sporten.

Body Contouring bij FOCUS is een samenwerking met Tobrix en betreft een Pop Up Concept. Dit betekent dat we Body Contouring in eerste instantie voor 2 tot 3 maanden aanbieden, en tegen het gereduceerde tarief vanaf €375,- per pakket, wat een korting van minstens 100 euro inhoud! Bij groot succes en voldoende animo zal het aanbod blijvend worden. Let op dat na de Pop Up periode het gereduceerde tarief vervalt.

Heb je vragen over Body Contouring, of wil je graag een intakegesprek inplannen bij een van de behandelaars om te ontdekken of Body Contouring middels de Delinea mogelijk bij je past? We ontvangen je mail graag via bodycontouring@focushealthfitness.nl

Body Contouring  Body Contouring   

 

| Oude - Tonge

Stationsweg 18
3255BL Oude-Tonge

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness OT biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

| Middelharnis

Industrieweg 38
3241MA Middelharnis

Maandag - vrijdag: 8.00 - 21.30u
Zaterdag - zondag: 9.00 - 13.00u

FOCUS health & fitness MH biedt 24/7 toegang tot de fitnessruimte.

Wil je van locatie wisselen, of je abonnement helaas opzeggen? Stuur een mail naar jouw locatie.

Copyright 2020 © Focus Health & Fitness | Privacyverklaring